Opinie Naszych Klientów - BatDom.pl
Jesteś tutaj: Strona głównaOpinie naszych klientów

Szanowni Państwo!

Obecny termin realizacji zamówień to połowa stycznia 2018 roku.

Opinie naszych klientów

Prezentujemy Ci 127 opinii, które otrzymaliśmy od naszych klientów.

Zestaw ZT166

21-09-2016
Opinia pozytywnaMonika

zestaw bardzo gustowny, krzesła wygodne dostawa szybka i bezproblemowa


Zestaw ZT129

21-09-2016
Opinia pozytywnaAlicja

Solidna firma dostawa bezproblemowa polecam


Zestaw ZT148

21-09-2016
Opinia pozytywnaIrena

witam Państwa zestaw jest przepiękny, krzesła tak jak myślałam bardzo wygodne bede Państwa polecać


Zestaw ZT116

21-09-2016
Opinia pozytywnaJudyta

Chciałam podziękować Państwu za pomoc w doborze kolorów, próbki okazały się bardzo pomocne. Meble otrzymam w sobotę przedpołudniem. Panowie pomogli zmontować stół za co jestem bardzo im wdzięczna bo sama na pewno nie dała bym rady. Stół i krzesła są wspaniałe w rzeczywistości o wiele ładniejsze, jestem nimi zachwycona. Pozdrawiam


Zestaw ZT114

21-09-2016
Opinia pozytywnaMariusz

Szybka dostawa, meble na medal kontakt z firmą rewelacyjny polecam


Zestaw ZT122

21-09-2016
Opinia pozytywnaDagmara

Witam, krzesła otrzymaliśmy wcześniej niż można było się spodziewać sa faktycznie bardzo ładne pasuja idealnie do mojej jadalni. Polecam


Zestaw ZT107

21-09-2016
Opinia pozytywnaSylwia

witam Państwa meble odebrałam parę dni temu, krzesła w kolorze kasztan są przepiękne tak jak Panstwo zapewniali stół kolorystycznie nie odbiega od krzeseł. Chciałam również podziękować za dosłanie filców pod krzesła i za tak miłą i fachową obsługę. Pozdrawiam i życzę więcej zadowolonych klientów :)


Zestaw ZT101

21-09-2016
Opinia pozytywnaMati

szybka dostawa zestaw nie odbiega od prezentowanego na stronie


Zestaw ZT155

21-09-2016
Opinia pozytywnaElżbieta

Produkt godny uwagi, krzesła nie tylko porządnie wykonane ale i stabilne. Dostawa bezproblemowa


Zestaw Biesiadny MAX - stół od 160 do 360 cm

21-09-2016
Opinia pozytywnaJózef

Szanowni Państwo dziękuje za tak szybką realizacje. Zestaw został dostarczony o czasie. Meble są porządne wykonane z dbałością o każdy szczegół. Z Uszanowaniem J.F


Krzesło dębowe AL1

22-07-2016
Opinia pozytywnaBarbara

Piękne krzesła mocne dębowe, piękne usłojenie blatu. Zestaw tworzy klasyczny komplet. Czas oczekiwania nie taki długi. Firma godna zaufania polecam


Zestaw ZT100

22-07-2016
Opinia pozytywnaAnna

Bardzo funkcjonalne meble, krzesła klasyczne wygodne a cena przystępna polecam sprzedawce


Krzesło drewniane CP1

22-07-2016
Opinia pozytywnaKatarzyna

Krzesła sa jak najbardziej ok , wybarwienie pokrywa sie z próbka jaką otrzymałam. Stół bardzo łatwo się rozkłada do tego jest masywny i solidny. Polecam


Zestaw Biesiadny MAX - stół od 160 do 360 cm

22-07-2016
Opinia pozytywnaKsawery

Transakcja przebiegła pomyślenie polecam


Krzesło drewniane AL1 z podłokietnikiem

22-07-2016
Opinia pozytywnaWiesław

Dziękuje za wysłanie krzesła na szczęście dotarł w całości. Krzesło jest wygodne a podłokietniki stabilne pozdrawiam


Stół okrągły Ludwik

22-07-2016
Opinia pozytywnaWłodek

Witam Państwa, stół który u Państwa zamówiłem okazał się nawet lepszy niż tego oczekiwałem. Pomimo tego że wkłady trzeba trzymać osobno stół nadal jest bardzo funkcjonalny. Mogę szczerze polecić go znajomym jak i Wasza firmę. Polecam


Zestaw ZT122

22-07-2016
Opinia pozytywnaHania

Dzień Dobry, w ubiegły weekend otrzymałam zestaw za co bardzo dziękuje. Jestem bardzo zadowolona a w szczególności podoba mi sie faktura na blacie jest kapitalna. Na pewno skorzystam jeszcze kiedyś z Państwa oferty Pozdrawiam i życzę więcej zadowolonych klientów :)


Krzesło tapicerowane CK4 - zdobione

22-07-2016
Opinia pozytywnaAnna W

Cudowne krzesła do tego bardzo wygodne. Polecam


Zestaw ZT153

22-07-2016
Opinia pozytywnaJadwiga R

Witam, Dostawa zgodnie z wyznaczonym terminem. Zestaw bardzo ładny, wykonany ze starannością Kolor biały faktycznie jest kolorem białym z czego jestem bardzo zadowolona. Stół dobrze się prezentuje po mimo tak masywnych nóg. Kontakt z firma bezproblemowy Panowie którzy dostarczają meble pomocni i bardzo mili. pozdrawiam


Zestaw ZT151

22-07-2016
Opinia pozytywnaOlga

rewelacyjny zestaw, szybka dostawa polecam


Zestaw ZT170

22-07-2016
Opinia pozytywnaLorki

Witam. Wielkie podziękowania za dopasowanie terminu dostawy oraz za tak błyskawiczną dostawę. Meble sa jeszcze ładniejsze niż na fotkach w galerii. Krzesła wykonane ze starannością a oprócz tego są wygodne. Firma godna polecenia


Zestaw ZT155

22-07-2016
Opinia pozytywnaZenon

Witam, Dziś otrzymaliśmy zestaw jesteśmy mile zaskoczeni jakością mebli. Wykonanie staranne, meble solidne. Dziękujemy za szybką dostawę, oraz miły kontakt z obsługa. pozdrawiam Zenon


Krzesło drewniane KB12

22-07-2016
Opinia pozytywnaPaweł

Solidna firma błyskawiczna dostawa polecam


Krzesło tapicerowane CK1

22-07-2016
Opinia pozytywnaTadeusz Romanowski

Szanowni Państwo, z przyjemnością piszę tą wiadomość ponieważ krzesła które otrzymaliśmy są bardzo wygodne. Jesteśmy z małżonką bardzo zadowoleni z jakości wykonania naszych krzeseł. Będziemy Państwa polecać znajomym z uszanowaniem Tadeusz Romanowski


Krzesło drewniane FL1

22-07-2016
Opinia pozytywnaTomasz

Krzesła godne polecenia, dostawa bezproblemowa kontakt ze sprzedawcą doskonały. polecam


Krzesła drewniane AX1

22-07-2016
Opinia pozytywnaMagda

Krzesło cudowne, wspaniale wykonane polecam sprzedawce


Krzesło drewniane AL1

22-07-2016
Opinia pozytywnaJustyna i Tomek

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanych krzeseł. Dostawa przebiegła bezproblemowo a obsługa sklepu na wysokim poziomie Polecam


Zestaw ZT105

08-01-2015
Opinia pozytywnaEwa

Wspaniałe meble. Solidne i pięknie się prezentują. Stół ciężki, masywny i porządny. Powyżęj moich oczekiwań. Kontakt i obsługa bardzo dobra. Polecam.


Stół ST3

07-01-2015
Opinia pozytywnaAnna

Pełen profesjonalizm towar bardzo dobrej jakości. Polecam


Krzesło drewniane MN1

30-12-2014
Opinia pozytywnaDariusz

Jestem w pełni zadowolony z zamówionego towaru i dostarczenia go w ustalonym czasie , dlatego domówiłem jeszcze dwa krzesła


Krzesło drewniane KB10

29-12-2014
Opinia pozytywnaRyszard

Jakosc mebli iobsługi bez zarzutów. Zapakowanie i transport równiez na wysokim poziomie.


Stół ST13

15-12-2014
Opinia pozytywnaGrażyna

Zamówiony stół w pełni spełnia moje oczekiwania. Rzecz można, że jest doskonały.


Zestaw ZT21

15-12-2014
Opinia pozytywnaWłodzimierz

Meble są znakomite, dostawa bez zarzutu, cala transakcja godna polecenia ...


Zestaw ZT23

15-12-2014
Opinia pozytywnaAnna

Meble zamówione z zupełnego przypadku, przypadkowo znaleziona strona w internecie, bardzo szybko otrzymałam próbki materiałów i dokonałam zamówienia, cena jak na zestaw 8 krzesłami wyśmienita! a meble jakościowo genialne! bardzo porządne, ciężkie krzesła i stół, żadne badziewne składaki, do zestawu dołączone samoprzylepne filce na nogi, co też jest świetnym pomysłem bo już nie trzeba ich dokupować. Meble ładne, solidnie wykonane, ozdoba jadalni. Dostawa w weekend, panowie pomogli bez żadnego problemu wnieść meble, nawet nie trzeba było ich o to prosić, to się chwali oby tak dalej! polecam każdej osobie, która sie zastanawia czy warto kupować przez internet, są uczciwi sprzedawcy i Wy jesteście na to dowodem! polecam z całą odpowiedzialnością!


Stół ST2 biały

15-12-2014
Opinia pozytywnaDorota

Stół solidny, jestem zadowolona


Zestaw ZT125

14-12-2014
Opinia pozytywnaMichał

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Cieszę się, że trafiłem na batdom.pl


Zestaw ZT97

14-12-2014
Opinia pozytywnaJustyna

Polecam ten sklep. Szybka realizacja, przystępne ceny. Same meble - solidne i dobrze wykonane.


Zestaw ZT125

14-12-2014
Opinia pozytywnaJolanta

Polecam sklep. Przesyłka przywieziona jak należy. Dobra organizacja, meble dobrej jakości.


Zestaw ZT115

15-10-2014
Opinia pozytywnaAgnieszka

meble super, solidnie wykonane- jestem bardzo zadowolona z zakupu - polecam


Zestaw ZT156

15-10-2014
Opinia pozytywnaRadosław

Zamowienie zostalo szybko zrealizowane a meble spelnily moje oczekiwania szczerze moge polecic sprzedawce w tej cenie nie znajdzie sie lepszej jakosci


Zestaw ZT81

09-07-2014
Opinia pozytywnaMajeczka

Stoł i krzesła wyglądają solidnie i ładnie a to najważniejsze :)


Zestaw ZT144

09-07-2014
Opinia pozytywnaEdzia2019

błyskawiczna realizacja zamówienia, super solidne krzesła i stół, porzadnie zapakowane. naprawde FIRMA NA MEDAL!!!!!!! SZCZERZE POLECAM !


Zestaw ZT75

21-06-2014
Opinia pozytywnawalecznych

Wszystko super, dobrze zapakowana przesyłka, czas realizacji wręcz zachwycający, towar super. krzesła pięknie uszyte, stół też robi super wrażenie. Piękny zestaw, super sprzedawca.


Stół ST7

16-06-2014
Opinia pozytywnaOlek S.

Wypas gites sweet malina i super zafoliowana paczka. Nic tylko polecać innym. A sam stół dokładnie taki, jak na fotkach.


Krzesło tapicerowane CK3

11-06-2014
Opinia pozytywnaMonika P.

Wziełam jak na zdjęciu w pełnej skórze. Efekt przeszedł moje oczekiwania, chociaż trochę sie obawiałam. Ostatecznie daję pozytyw i polecam.


Zestaw ZT166

11-06-2014
Opinia pozytywnaIza

Funkcjonalne, wygodne czegóż chcieć więcej? śmiało mogę to polecić.


Krzesło tapicerowane CK6

11-06-2014
Opinia pozytywnaAnia

Krzesła świetnie się prezentują w moim pokoju :) Co równie ważne są bardzo wygodne !


Krzesło drewniane SP1

10-06-2014
Opinia pozytywnamilka717

szybki czas realizacji,piekne krzeselka,polecam


Zestaw ZT167

11-06-2014
Opinia pozytywnaJurex sc

Kupiliśmy do nowej salki konferencyjnej dwa takie komplety, aby wykorzystać w różnych sytuacjach. Świetne wykonanie, powinny wytrzymać sporo spotkań. Krzesła zdecydowanie wygodne. Można brać w ciemno jak kogoś jeszcze zdjęcia nie przekonały.


Stół ST9

10-06-2014
Opinia pozytywnaTOMEK

Pozytyw. Stół ładnie wykonany klasyczny sprzedawca rzetelny. Bardzo szybko stół został dostarczony co bardzo mnie ucieszyło.


Stół ST3 biały

10-06-2014
Opinia pozytywnaKróL Julian

fajna obsługa transakcja przebiegła pozytywnie


Zestaw ZT118

09-06-2014
Opinia pozytywnaMichał W

Gorąco polecam ten zestaw! Krzesła są bardzo wygodne a zarazem solidne, darmowe próbki pomagają w doborze koloru drewna oraz tapicerki. Meble zostały dostarczane transportem firmowym w dogodnym terminie. Polecam tego sprzedawce!


Krzesło drewniane FL1

26-05-2014
Opinia pozytywnaGumbas

Żonie się podobają, a ona ma zawsze rację :) Są wygodne, to na 100 %


Krzesło tapicerowane CK4 - zdobione

26-05-2014
Opinia pozytywnaGeniu

Wygodne i solidne zrobione krzesło. Rzecz warta polecenia.


Zestaw ZT114

22-05-2014
Opinia pozytywnaAneta Superczyńska

Zamówiony zestaw odebrałam wczoraj :) chciałam bardzo serdecznie podziękować Panom za wniesienie kompletu mebli i przeinstruowanie jak zmontować całość :) Zestaw prezentuje się świetnie i jest warty każdej wydanej złotówki :) Pozdrawiam ekipę salonu, zasłużony pozytyw :)


Zestaw ZT21

20-05-2014
Opinia pozytywnaAmelia M.

Transakcja przebiegła sprawnie a przede wszystkim bardzo szybko. Meble się pięknie prezentują w salonie. jestem bardzo zadowolona


Zestaw ZT70

20-05-2014
Opinia pozytywnaMichał14.77.

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Stół i krzesła super.


Zestaw ZT155

20-05-2014
Opinia pozytywnaKasieklip

Bardzo ładne i solidne mebelki:) Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. w 100%


Zestaw ZT162

15-05-2014
Opinia pozytywnaWaldek

Towar wygląda na solidny, zamówienie zrealizowane sprawnie. Mogę polecić.


Zestaw ZT147

15-05-2014
Opinia pozytywnaMaciej

Polecam ten zestaw, stół stabilny dobrze wykonany jak najbardziej daje pozytywną ocena. Nie było problemów z wniesieniem mebli. Szybka realizacja zamówienia


Zestaw ZT61

15-05-2014
Opinia pozytywnaAneta

Daje pozytywa :) niesamowite krzesła, nie było żadnych problemów szybka realizacja zamówienie


Zestaw ZT127

15-05-2014
Opinia pozytywnaAnia

Szybka realizacja zamówienia, stół dokładnie taki sam jak na fotografii. Łatwo się rozkłada jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru.


Stół ST5

09-05-2014
Opinia pozytywnaOlaf

Bardzo fajny, funkcjonalny stół. Śmiało mogę polecić.


Zestaw ZT102

28-04-2014
Opinia pozytywnaMartaL78

Pełen profesjonalizm, miła obsługa, rewelacyjny kontakt, próbki przesłane błyskawicznie. Stół z krzesłami piękny, bardzo dobra jakość, dobrze zabezpieczony. Towar jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. ZDECYDOWANIE POLECAM :)


Zestaw ZT115

29-04-2014
Opinia pozytywnazbych25

Towar ok- Transakcja przebiegła pomyślenie.


Zestaw ZT122

29-04-2014
Opinia pozytywnaAlicjakos

Mebelki pierwsza klasa-jestem bardzo zadowolona z jakości i obsługi. polecam


Zestaw ZT147

27-04-2014
Opinia pozytywnaadamos

Gorąco polecam ten zestaw! Idealny dla dużej rodziny, stosunek jakości do ceny jak najbardziej na + kontakt na najwyższym poziomie, darmowe próbki drewna i materiału pomagają wybrać mebel pasujące do wnętrza jeszcze raz gorąco polecam!


Zestaw ZT34

24-04-2014
Opinia pozytywnaJarosław Bozłowski

Zestaw kupowałem w listopadzie z nadzieją na dostawę na święta. Udało się. Meble są bardzo solidne, fachowo wykonane. Odpowiada mi "krój" stołu i jego kubatura. Zestaw w rzeczywistości znacznie lepiej się prezentuje niż na zdjęciach. Rozkładanie stołu nie sprawia najmniejszych kłopotów. Dziękuję i pozdrawiam! JB


Zestaw ZT157

24-04-2014
Opinia pozytywnamarcel007

Meblelki zgodne z opisem, szybki czas realizacji i świetny kontakt. Zapewne jeszcze skorzystam i będe polecać


Stół ST3

24-04-2014
Opinia pozytywnaalicjjja25

stół bardzo masywny i ładnie wykonany. Dodatkowo bardzo mili panowie którzy przywieźli stół. opinia nie może byc inna. polecam


Krzesło tapicerowane CK1

24-04-2014
Opinia pozytywnasodka21

Za tą cene byłam mile zaskoczona jakościa:)


Zestaw ZT106

24-04-2014
Opinia pozytywnaWentyl

Pomimo pewnych problemów obsługa stanęła na wysokości zadania. Jestem więc zadowolony a same meble też niczego sobie. Szczególnie krzesła.


Stół ST2 biały

23-04-2014
Opinia pozytywna::R3MiK::

Dowieźli cały i opakowany w bąble, to plus. Drugi plus to zamawianie w dwóch kolorach, mogłem wziąść blat inny niż biały, jak zadzwonicie to da się tak ustalić. Trzeci plusik bym postawił za spoko kontakt przez telefon.


Krzesło drewniane BR1

23-04-2014
Opinia pozytywnaMarekPater

Jeden z pokoi stroiłem na styl azjatycki a to krzesło na zdjęciach przypominało mi trochę klimaty z domów na filmach samurajskich. Obawiałem sie tylko czy przetrzyma szaleństwa mojej dwójki dzieci. Na razie po kilku tygodniach jest świetnie, nic się nie rozkleja ani nie rozchodzi pomimo bujania się na nich i ciągania po całym pokoju. Szczerze polecam i jeszcze raz dzięki za wniesienie!


Zestaw ZT93

19-04-2014
Opinia pozytywnadzepcio22

pełen profesjonalizm, szybka realizacja, miła i rzetelna obsługa, pozdrawiam


Zestaw ZT147

22-04-2014
Opinia pozytywnaMirek75

Stół rewelacja! Funkcjonalny, dobrze wykonany i bardzo stabilny, pomieści nawet 18 osób. Krzesła wygodne, solidne... zestaw godny polecenia.


Stół ST4A biały

17-04-2014
Opinia pozytywnaJustyna

Przemiła obsługa. Stół dotarl bardzo szybko, tak jak mi obiecano w sam raz na święta! Bardzo ładnie wykonany, solidny masywny podoba mi się. Rozkladanie stolu jest intuicyjne. Narazie jestem zadowolona. J.


Zestaw ZT94

13-04-2014
Opinia pozytywnaeweliniczita

Wyjątkowo polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt, miła pomocna obsługa. Pomimo problemów po stronie klienta, wszystko załatwione bardzo szybko i profesjonalnie. Meble bardzo ładne. POLECAM!!!!


Zestaw ZT3

07-04-2014
Opinia pozytywnaGoska0206

Z przyjemnością wystawiam 100% zasłużony komentarz!!! Wzorowa transakcja, szybka wysyłka i super kontakt!! Towar zgodny z opisem, stół bardzo ładny i solidnie wykonany. Panowie z transportu przemili. polecamy!!!!


Stół ST4A

07-04-2014
Opinia pozytywnakw_asia

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja. Towar wysokiej jakości, dobre wykończenie za przyzwoitą cenę. Gorąco polecam.


Zestaw ZT161

03-04-2014
Opinia pozytywnaArnenski

Stół i krzesła w bardzo wysokim standardzie, tak jak widać na zdjęciach. Szybka i pomocna obsługa, od momentu zamówienia do przywiezienia mebli. Polecam w 100%.


Stół ST12 - okrągły z prostymi nogami

28-03-2014
Opinia pozytywnaSniadyy

Były tam jakieś problemy logistyczne, ale wszystko od strzała rozwiązane w ekspresowym tempie.


Krzesło drewniane KB13

13-03-2014
Opinia pozytywnaryby991

Krzesła piękne jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie POLECAM!!!!!!


Zestaw ZT2

08-03-2014
Opinia pozytywnakotecek82

Gorąco polecam stół i krzesła są śliczne. Naprawdę warto!


Zestaw ZT148

08-03-2014
Opinia pozytywnamrsMichael

REWELACJA!!!!! Wykonanie, kontakt,obsługa, zmiana zamówienia- bez problemu!!! Realizacja - bardzo szybka,stół i krzesła wykonane solidnie i starannie. Dostawa równie szybka,wszystko zapakowane bardzo dobrze. Polecam!!! :-)


Stół ST10

01-07-2014
Opinia pozytywnawejlantf

Wszystko elegancko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt, dostawa co do godziny. Co najważniejsze produkt naprawdę wysokiej jakości. POLECAM!


Krzesło tapicerowane CK5

29-05-2014
Opinia pozytywnastrunia88

Duży pozytyw,towar zgodny z opisem,bardzo szybka przesyłka, żadnych problemów,gorąco polecam...


Zestaw ZT21

19-05-2014
Opinia pozytywnaszafa8310

jak najbardziej polecam:) czas realizacji- niecale 2 tygodnie. stół i krzesła wykonane solidnie, wszytsko zgodnie z opisem.


Krzesło drewniane AL1 białe

14-05-2014
Opinia pozytywnastereska2302

Wzorcowa transakcja.Szybka dostawa.Towar zgodny z opisem i zdjęciami.Dobrze zapakowany.Polecam sprzedającego i z przyjemnością wystawiam komentarz POZYTYWNY.


Zestaw ZT153

12-05-2014
Opinia pozytywnaduszek32

Stół i krzesła cudowne, dopieszczony każdy detal :) , wygodne i solidne. Czas oczekiwania dużo krótszy niż w opisie. Bardzo dziekuję i pozdrawiam.


Zestaw ZT133

30-04-2014
Opinia pozytywnaMatthia

Wszystko super. Meble piękne, bardzo solidne, warte swojej ceny. Świetny kontakt i bezproblemowa dostawa. Gorąco polecam!


Stół Biesiadny ST11

04-03-2014
Opinia pozytywnaRAFADAM

Szybki jak Kubica, solidny jak zamek na skale, godny polecenia sprzedawca! Pozdrawiam.


Zestaw ZT70

01-03-2014
Opinia pozytywnajanbak1

Szybka dostawa. Stół bardzo ładny i porządnie wykonany. Na razie się dobrze "sprawuje". Polecam.


Stół ST13

28-02-2014
Opinia pozytywnagonzik_82

Doskonały sprzedawca,obsługa i towar! Same pozytywy! Polecam gorąco!


Krzesła drewniane AX1

26-02-2014
Opinia pozytywnamooffie

Transakcja przebiegła pomyślnie. Krzesła są naprawdę wysokiej jakości. Ciężkie, solidne. Polecam.


Stół ST3

24-02-2014
Opinia pozytywnapala127

Stół po pewnych perypetiach z adresem odbioru dotarł do mnie. Bardzo wysoki standard wykonania mebla-zdecydowanie przerastający to co możemy trafić w sklepie "za rogiem". Nogi stołu to porządna bukowa klejonka w dębowym fornirze. Elegancki mebel.


Stół ST13

20-02-2014
Opinia pozytywnamonika18m9

Firma bardzo solidna. Stół miał być w ciągu 2-3 tygodni a trwało to niecałe dwa. Sprawna dostawa. Polecam


Krzesło drewniane PR1

16-02-2014
Opinia pozytywnahonorka5

Meble przepiękne! Starannie wykonane, takie jak na zdjęciach. Pełna i profesjonalna obsługa, włącznie z przesłaniem darmowych próbek wybarwień i tkanin. Gorąco polecam!


Stół ST6 - okrągły

01-02-2014
Opinia pozytywnawojcieszko84

Stół bardzo fajny, solidny. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Kolor inny niż na stronie, dlatego każdemu Kupującemu polecam skorzystanie z opcji przesłania wzornika. Zdjęcia nie odzwierciedlą faktycznego koloru. Polecam


Krzesło drewniane AL1

19-01-2014
Opinia pozytywnaJ50

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt. Oferowane przedmioty zgodne z opisem. Bardzo szybka realizacja. Gorąco polecam.


Zestaw ZT38

18-01-2014
Opinia pozytywnamartaklu

Wzorowa transakcja, śliczny zestaw, pięknie wykonany. Zasłużony pozytyw. Polecam wszystkim!


Zestaw ZT94

13-01-2014
Opinia pozytywnaPaluch.P

Stół i krzesła wykonane bardzo porządnie, dawno nie spotkałem się z tak solidnie wykonanymi meblami a zwłaszcza za tą cenę. Bardzo dobry kontakt i miła obsługa. Szczerze polecam!


Krzesło tapicerowane CK1

30-12-2013
Opinia pozytywnasurykatka1984

rewelacja pod kazdym względem,polecam


Zestaw ZT94

22-12-2013
Opinia pozytywnaiwi207

Piękne, solidne meble, towar zgodny z opisem, miły kontakt ze sprzedającym, bardzo polecam!


Zestaw ZT155

22-12-2013
Opinia pozytywnadiego_1985

REWELACJA Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt, FIRMA solidna godna polecenia, zobaczymy tylko jak się będzie sprawował stół? POLECAM


Zestaw ZT70

15-12-2013
Opinia pozytywnaJaro7090

Szybka wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem! POLECAM!


Zestaw ZT151

15-12-2013
Opinia pozytywnamczyzo17

Super!!! W rzeczywistości stół wygląda jeszcze lepiej. Jest bardzo solidny i stabilny, a kolor - wenge - bardzo ładny. Krzesła bardzo ładnie wykończone i chyba co ważniejsze bardzo wygodne. Dostawa w terminie, bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam!!!


Zestaw ZT38

08-12-2013
Opinia pozytywnamarcin1982gw

Transakcja na 6+ Szybko i Sprawnie G-O-R-Ą-C-O P-O-L-E-C-A-M !!!


Krzesło drewniane AL1

02-12-2013
Opinia pozytywnaclari6

Super wykonanie. Stół i krzesła bardzo ładnie prezentują się w salonie. Transakcja jak najbardziej na plus


Stół ST6 - okrągły

02-12-2013
Opinia pozytywnaclari6

Super wykonanie. Stół i krzesła bardzo ładnie prezentują się w salonie. Transakcja jak najbardziej na plus


Zestaw ZT110

25-11-2013
Opinia pozytywnaPaulamia

Stół + 8 krzeseł przeszedł najśmielsze moje oczekiwania, jest cudownie wykonany solidny, porządny bardzo elegancki, projekt bardzo przemyślany, składane łatwo jak w Ikei, krzesła ciężkie, porządne, dobrze wykonane, jakość 1000% BARDZO BARDZO POLECAM


Zestaw ZT65

16-11-2013
Opinia pozytywnapati830830

Bardzo profesjonalne podejście do klienta rewelacyjny kontakt, miła obsługa, stół z krzesłami na najwyższym poziomie, polecam!


Krzesło drewniane PR1

08-11-2013
Opinia pozytywnaAgata_agi

Super kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja zamówienia, krzesła prezentują się super, dobra jakość. Szczerze polecam!


Zestaw ZT148

05-11-2013
Opinia pozytywnaKarGrab1991

Transakcja na najwyższym poziomie.Śliczne mebelki,znakomity kontakt oraz szybka przesyłka.Polecam wszystkim rzetelnego sprzedawcę!


Zestaw ZT158

27-10-2013
Opinia pozytywnarowan_gda

Wykonanie stołu i krzeseł bardzo dobre. Bardzo uprzejmy kontakt telefoniczny. Mili panowie od transportu mebli. Sprzedający dokładają starań, aby spełnić indywidualne życzenia klienta. Gorąco polecam!


Zestaw ZT149

22-10-2013
Opinia pozytywnamada7

Bardzo mili panowie dostawcy, co tylko swiadczy o jakosci firmy. Stol i krzesla zapieraja dech. Serdecznie dziekuje.


Stół ST6 biały

20-10-2013
Opinia pozytywnaGODleS_S

Kupiłem chyba najpiękniejszy stół na świecie. Solidnie wykonany. bardzo polecam!!!


Zestaw ZT125

17-10-2013
Opinia pozytywnaKamaMi1

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Stół i krzesła wyglądają pięknie :)


Krzesło drewniane WN1

13-10-2013
Opinia pozytywnakrolik769

Polecam. Ładne i porządne krzesła


Zestaw ZT157

09-10-2013
Opinia pozytywnamiluncia10

Bardzo polecam, miła profesjonalna obsługa, stały kontakt i możliwość ustalenia wszystkich szczegółów, a co najważniejsze możliwość transportu z usługą wniesienia mebli, super profeska:-)))))


Krzesło tapicerowane BN1

09-09-2013
Opinia pozytywnaaguser

Szybka wysyłka. Wykonanie mebli z porządnych materiałów. Bardzo miła obsługa klienta. Dziękuję i Pozdrawiam.


Zestaw ZT127

07-09-2013
Opinia pozytywna24daniel

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko wręcz idealnie. Stół najwyższejj jakości, wraz z krzesłami prezentuje się fantastycznie. Miło, sparawnie, perfekcyjnie. Gorąco polecam zakupy u tak profesjonalnego sprzedawcy. 200% pozytyw :)


Krzesło drewniane AL1 białe

29-08-2013
Opinia pozytywnaryjaczek1986

Krzesła przepiękne!!!!!!!Szybka realizacja:)i bardzo dobre wykonanie:)Pozdrawiam


Stół ST2

09-08-2013
Opinia pozytywnamaryniarz23

Zgodność - LEPSZA NIŻ MYŚLAŁEM. Kontakt - REWELACYJNY. Czas - BŁYSKAWICZNIE. Po prostu gdyby mieli spożywczak... zakupy robiłbym właśnie u tego sprzedawcy . POLECAM WSZYSTKIM!!! Pozdrawiam


Zestaw ZT111

19-02-2012
Opinia pozytywnaagus941

Towar zgodny z opisem, świetny kontakt, Polecam.


19-02-2012
Opinia pozytywnaagnesmaz

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.


Krzesło dębowe MA1

18-02-2012
Opinia pozytywna5Margo

Krzesełka zgodne z opisem, miły kontakt, szybka przesyłka. Polecam tego sprzedawcę.


Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?


Nasza infolinia
52 320 01 16
pn-pt 8-19, sb 9-14 530 929 925 pn-pt 8-19, sb 9-14

Nie tylko w internecie


Nasze meble można obejrzeć w salonie ul. Drzewna 2, Lisi Ogon, 86-065 Łochowo od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-19:00.
Zobacz nasz konfigurator kolorów mebli!
Opinie klientów
Bardzo dobry!
5,0
127 opinii
Kanały płatności DotPay