Opinie Naszych Klientów - BatDom.pl
Jesteś tutaj: Strona głównaOpinie naszych klientów

Opinie naszych klientów

Prezentujemy Ci 667 opinii, które otrzymaliśmy od naszych klientów.

W naszym sklepie znajdziesz wiarygodne opinie od klientów, którzy zakupili u nas meble. Do każdego klienta wysyłamy prośbę o opinię po 30 dniach od dostawy zamówienia. Jeśli zakupiłeś u nas meble, a nie dostałeś takiej prośby - skontaktuj się z nami.

Stół ST6 biały

05-12-2019
Opinia pozytywnaElżbieta

Zamówiłam stół dwa tygodnie temu. Szybki czas realizacji miła obsługa polecam


Zestaw ZT2

10-10-2019
Opinia pozytywnaAnna G

Pozdrawiam pracowników firmy - dziękuję za profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta. Zestaw mebli spełnia w pełni moje oczekiwania :))))


Zestaw ZT60

04-07-2019
Opinia pozytywnaMarcel

profesjonalizm widać, że najważniejsze to dbałość o klienta, za szybką dostawę daje 10 /10


Zestaw ZT23

04-07-2019
Opinia pozytywnadawid S

polecam każdemu meble są wysokiej jakości


Zestaw ZT23

04-07-2019
Opinia pozytywnamarcelina

wszystko zgodnie z zapewnieniami pracowników firmy


Zestaw ZT21

04-07-2019
Opinia pozytywnaRoman

stol i krzesła solidnie wykonane, polecam każdemu


Zestaw ZT69

04-07-2019
Opinia pozytywnaALina

wszystko sprawnie, przemiła obsługa, jestem bardzo zadowolona


Zestaw ZT148

03-07-2019
Opinia pozytywnaIwcia1234

meble godne polecenia


Zestaw ZT69

01-07-2019
Opinia pozytywnaAgnieszka

Troche drogo, ale warto.


Stół Biesiadny ST11

28-06-2019
Opinia pozytywnaPiotr

Stół stabilny, wszystko OK polecam


Zestaw ZT75

28-06-2019
Opinia pozytywnaRoman

Współpraca z firmą na wielki plus, gdybym miał oceniać w skali 10 to daje mocne 9 mały minus, że dostawa opóźniła się o tydzień


Zestaw ZT43

28-06-2019
Opinia pozytywnaMarta.kwiatek

zdecydowanie polecam każdemu zestaw


Zestaw ZT89

28-06-2019
Opinia pozytywnajustyna

zdecydowanie polecam


Zestaw ZT89

28-06-2019
Opinia pozytywnaJadzia1234

właśnie doatrł do mnie zestaw, stół i krzesła są solidne - polecam


Stół ST6 biały

27-06-2019
Opinia pozytywnapatryk1234

Piękna biel, szybka dostawa


Zestaw ZT44

26-06-2019
Opinia pozytywnaPaulina

wszystko OK polecam


Zestaw ZT27

22-06-2019
Opinia pozytywnapaulina

polecam zestaw jest świetny idealnie komponuje się do mojego wnętrza jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez firme


Zestaw ZT149

22-06-2019
Opinia pozytywnamarcelina

wszystko na czas i sprawnie, polecam każdemu zakup


Zestaw ZT34

19-06-2019
Opinia pozytywnabogusz

zamówiliśmy z żoną wybarwienie orzech, jesteśmy bardzo zadowoleni, szybki czas realizacji stół i krzesła stabilne


Krzesło drewniane KB6

18-06-2019
Opinia pozytywnaMarek

Polecam krzesła są super i wygodnie się na nich siedzi


Zestaw ZT191

14-06-2019
Opinia pozytywnapatryk

Choćbym chciał to nie ma się do czego przyczepić :) Polecam


Zestaw ZT226

14-06-2019
Opinia pozytywna

Zestaw taki jak wymarzyliśmy sobie z żoną, szczerze polecamy meble wysokiej jakości


Zestaw ZT106

14-06-2019
Opinia pozytywnaGienek

Zestaw mebli solidny - polecam


Zestaw ZT94

14-06-2019
Opinia pozytywnaAleksandra

zestaw przepiękny, polecam każdym niezdecydowanym


Stół ST1

14-06-2019
Opinia pozytywnadawid

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Cena i jakość bardzo dobre, czytelna instrukcja. Polecam


Stół ST5

14-06-2019
Opinia pozytywnaPaweł

wszystko zgodne z opisem, polecam


Zestaw ZT151

13-06-2019
Opinia pozytywnatomasz

Bardzo ładny szybki montaż stołu krzesła dopasowane do całości ogólnie ok


Zestaw ZT153

13-06-2019
Opinia pozytywnaAnna

Zestaw otrzymaliśmy w sobotę z czego byliśmy zadowoleni, po złożeniu stołu i ustawieniu krzeseł mogę powiedzieć że jestem dumna posiadaczką pięknego zestawu :) polecam


Zestaw ZT149

11-06-2019
Opinia pozytywnaMARTA

Kolejne udane zakupy w sklepie. Duży wybór, konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa. Szczerze polecam!


Krzesło drewniane AS1

11-06-2019
Opinia pozytywnaMartyna

Jestem mile zaskoczona, krzesła otrzymałam po tygodniu od złożenia zamówienia. Meble solidne POLECAM


Krzesło tapicerowane CK5

11-06-2019
Opinia pozytywnaania

Córki zamówiły mi komplet krzeseł na urodziny. Idealnie trafiły w moj gust, Polecam


Krzesło dębowe AL1

11-06-2019
Opinia pozytywnajADZIA

polecam


Stół ST13

11-06-2019
Opinia pozytywnaMartyna

To moje drugie zakupy w tym sklepie. Obsługa miła i profesjonalna. stół super :) pozdrawiam!


Zestaw ZT81

11-06-2019
Opinia pozytywnaBogusz

Jestem bardzo zadowolony wszystko na czas


Stół ST6 - okrągły

10-06-2019
Opinia pozytywnamadzia@

Stół przepiękny, nie chwieje sie, solidna jakość wykonania, szczerze polecam


Stół ST10

10-06-2019
Opinia pozytywnaAlicja

stół bardzo solidnie wykonany.


Zestaw ZT2

10-06-2019
Opinia pozytywnaIlona

towar idealnie zabezpieczony, wszystko zgodne z opisem polecam


Krzesło drewniane PR1

06-06-2019
Opinia pozytywnaiwona

Zamówiłam 4 sztuki, dostawa po tygodniu bez najmniejszych problemów. Krzesła wspaniale prezentują się w salonie.


Zestaw ZT153

06-06-2019
Opinia pozytywnaEDYTA

zestaw przepiękny POLECAM


Zestaw ZT153

06-06-2019
Opinia pozytywnaMartyna

przychylam się do opinii zestaw przepiękny polecam każdemu


Stół ST3

05-06-2019
Opinia pozytywnaagata

wszystko bez zastrzeżeń wielki plus za miłą obsługę i szybki czas realizacji


Stół Biesiadny ST11

05-06-2019
Opinia pozytywnaMALWINA1234

Stół solidny - pełen profesjonalizm jeśli chodzi o obsługę klienta


Zestaw ZT221

05-06-2019
Opinia pozytywnaPatrycja

Szybki czas dostawy za co daje wielki plus , zestaw przepiękny wybrałam wybarwienie calvados i jestem bardzo zadowolona


Krzesło drewniane RM1 białe

04-06-2019
Opinia pozytywnaKarol

zdecydowanie polecam - kontakt z firmą super


Zestaw ZT203

04-06-2019
Opinia pozytywnaMarek

stół i krzesła solidne - mili Panowie przywożący towar za szybki czas realizacji daje 5/5


Krzesło drewniane AZ1

04-06-2019
Opinia pozytywnapatrycja1234

polecam


Krzesło drewniane Chesterfield 2

04-06-2019
Opinia pozytywnakrysia122

krzesła godne ceny


Krzesło drewniane Chesterfield 2

04-06-2019
Opinia pozytywnakarolina

przepiękne krzesełka takie jak sobie wymarzyłam, zdecydowanie polecam :)


Zestaw ZT155

04-06-2019
Opinia pozytywnaJadwiga

Polecam zestaw ZT155 - meble warte swojej ceny


Zestaw ZT153

04-06-2019
Opinia pozytywnaKrystyna

Wszystko zgodne z obietnicami Pań z biura zdecydowanie polecam


Zestaw ZT151

04-06-2019
Opinia pozytywnaPiotr1234

szybki czas dostawy jak najbardziej polecam


Krzesło drewniane AX1 białe

04-06-2019
Opinia pozytywnaMarek

wszystko OK daje 10/10 polecam


Zestaw ZT106

04-06-2019
Opinia pozytywnaEdyta1234

Na pewno nie raz tu wrócę - miła obsługa, pełen profesjonalizm a meble naprawdę wysokiej jakości warte ceny pozdrawiam serdecznie Edyta


Zestaw ZT167

03-06-2019
Opinia pozytywnaMartyna

Wysoka jakość , zestaw godny polecenia :)


Stół rozkładany Mini-Maxi

03-06-2019
Opinia pozytywnaEdyta

Wszystko OK


Zestaw ZT104

03-06-2019
Opinia pozytywnaKrzysztof G

Piękny zestaw - zdecydowanie polecam


Krzesło dębowe AL1

03-06-2019
Opinia pozytywnaAnna

Krzesła idealnie pasują do mojego salonu. Wybrałam tapicerkę sorrento3 jestem bardzo zadowolona


Zestaw ZT64

03-06-2019
Opinia pozytywnaOla

zdecydowanie polecam, meble są stabilne i solidnie wykonane. Duży plus za perfekcyjne zapakowanie, mili Panowie wnoszący towar, pozdrawiam całą załogę i życzę samych sukcesów. Ps. na pewno jeszcze tu wróce


Zestaw ZT148

03-06-2019
Opinia pozytywnaMarek

wszystko solidnie zapakowane, zdecydowanie polecam


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

02-06-2019
Opinia pozytywnakarolina

krzesełka ponadczasowe, zdecydowanie polecam firmę,


Stół ST17

02-06-2019
Opinia pozytywnaEdyta

nie ma się do czego przyczepić! stół solidny polecam


Krzesło pikowane z kołatką

02-06-2019
Opinia pozytywnaEdyta

Krzesła naprawdę nowoczesne, polecam każdemu


Zestaw ZT127

01-06-2019
Opinia pozytywnaElżbieta

Zamówiłam zestaw dwa tygodnie temu i właśnie do mnie dotarł - polecam mebelki warte ceny


Stół ST13

01-06-2019
Opinia pozytywnaJAN75

stół solidny, nie chwieje się, szybki czas realizacji, miła obsługa


Zestaw ZT105

01-06-2019
Opinia pozytywnaJarek

Przepiękny zestaw mebli świetnie się komponuje do salonu POLECAM


Krzesło drewniane KB1

01-06-2019
Opinia pozytywnaKrzysztof123

Krzesełka solidne, super kontakt z firmą POLECAM


Krzesło drewniane AZ1

01-06-2019
Opinia pozytywnaAnna

Polecam krzesełka cudne a firma godna polecenia


Krzesło drewniane AL1 białe

01-06-2019
Opinia pozytywnaMartyna

Zamówiłam krzesła dwa tygodnie temu - wygodne, solidne. Bardzo mili Panowie wnoszący mebelki do domu :) Polecam i pozdrawiam całą ekipe. PS na pewno jeszcze u Was kupię


Zestaw ZT226

01-06-2019
Opinia pozytywnaPaweł

Tylko ten sklep nigdzie indziej - pełen profesjonalizm widać , że klient najważniejszy miła atmosfera :) ZDECYDOWANIE POLECAM


Zestaw ZT122

01-06-2019
Opinia pozytywnaJustyna1234

Polecam każdemu zestaw


Stół Biesiadny ST11

31-05-2019
Opinia pozytywnaEdyta W

Rewelacja - wysoka jakość wykonania stołu plus za szybki czas realizacji naprawdę polecam :)


Stół ST2 biały

31-05-2019
Opinia pozytywnaMagda

Stół jest stabilny nie chwieje się zdecydowanie godny polecenia :)


Stół rozkładany Mini-Maxi

31-05-2019
Opinia neutralnaPaweł

Stół ok , szybki czas realizacji, polecam


Zestaw ZT226

31-05-2019
Opinia pozytywnaAgnieszka

Polecam ten sklep i meble :) Wszystko OK zestaw świtnie komponuje się u nas w salonie . Towar bardzo dobrze zabezpieczony szybki czas realizacji POLECAM


Krzesło drewniane AZ1

30-05-2019
Opinia pozytywnaArek G

Wszystko ok, polecam


Zestaw ZT221

30-05-2019
Opinia pozytywnaMarek

miła obsługa szybki czas realizacji wszystko na plus POLECAM


Zestaw ZT125

29-05-2019
Opinia pozytywnasylwia

Piękne mebelki, wysoka jakość wykonania, zdecydowanie polecam :)


Zestaw ZT155

29-05-2019
Opinia pozytywnaKacper

Wszystko ok, polecam


Stół ST3

29-05-2019
Opinia pozytywnaArek

Polecam każdemu stół - wysoka jakość . Obsługa w biurze bardzo miła, osobiście zamawiałem w ciągu 2 tygodni stół był już gotowy


Zestaw ZT149

29-05-2019
Opinia pozytywnaAnna Szczecin

Jestem bardzo zadowolona z zakupów u Państwa w firmie, dziękuję za doradztwo i każdą pomoc. Zestaw jest przepiękny pozdrawiam Anna ze Szczecina


Krzesło drewniane AL1

29-05-2019
Opinia pozytywnaMarek

Obsługa pierwsza klasa. Pierwszy raz byłem w sumie z żona. Zazwyczaj meble kupowaliśmy w mniejszych sklepikach. Sprzedawcy świetnie doradzają i sa zainteresowani klientem.


Zestaw ZT157

29-05-2019
Opinia pozytywnaEdzia

polecam kazdemu niezdecydowanemu


Zestaw ZT3

29-05-2019
Opinia pozytywnaBARTEK

POLECAM


Zestaw ZT35

28-05-2019
Opinia pozytywnaIgor

Profesjonalne doradztwo zamawiałem osobiście jestem mega zadowolony


Stół ST2 biały

28-05-2019
Opinia pozytywnaWIktoria

Polecam. Transakcja przebiegła sprawnie. Bardzo dobry kontakt ze sklepem


Krzesło drewniane AZ1

28-05-2019
Opinia pozytywnaDamian

Szybka, bezproblemowa dostawa, wspaniały kontakt z pracownikami. Polecam!


Krzesło drewniane NC1

28-05-2019
Opinia pozytywnaPaula@

Właśnie przyjechały do mnie krzesła - były solidnie zapakowane. WYbrałam wybarwienie wenge i jestem bardzo zadowolona, szczerze polecam


Krzesło tapicerowane CK5

24-05-2019
Opinia pozytywnadamian

Dzisiaj dotarly krzesła. Wszystko ok. Szybko i sprawnie, porzadnie spakowane, nic się nie uszkodzilo. Polecam ten sklep.


Stół rozkładany Mini-Maxi

24-05-2019
Opinia pozytywnaJadwiga

Stół jest przecudowny - solidna jakość wykonania. WYbrałam wybarwienie calvados które jest obłędne. Szczerze polecam każdemu zakup w firmie.


Stół ST6 - okrągły

24-05-2019
Opinia pozytywnamaria

Bardzo sprawna obsługa. Dobry kontakt, szybka dostawa. Towar ok ..Polecam i pewnie jeszcze skorzystam.


Stół ST5

22-05-2019
Opinia pozytywnaKarolina

Przepiękny stół - wysoka jakość wykonania


Zestaw ZT191

22-05-2019
Opinia pozytywnaEwa

POLECAM


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

22-05-2019
Opinia pozytywnaksawery

termin dostawy do ustalenia za co wielki plus, krzesła wysokiej jakości polecam każdemu


Krzesła drewniane AX1

22-05-2019
Opinia pozytywnaMarta

Polecam każdemu krzesełka - są solidne


Stół ST1

21-05-2019
Opinia pozytywnaDaniel z Warszawy

Polecam sklep - sympatyczna obsługa , szybki czas realizacji zamówienia


Krzesło drewniane RM1 białe

20-05-2019
Opinia pozytywnaAlina W

Krzesełka są świetne - zdecydowanie polecam


Zestaw ZT221

20-05-2019
Opinia pozytywnaArek

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność. Szybka wysyłka, Panowie pomogli wnieść rzeczy. Polecam!Arek


Krzesło drewniane AS1

20-05-2019
Opinia pozytywnamarta

Krzesełka pięknie wyglądają - polecam wysoka jakość wykonania


Stół ST16

19-05-2019
Opinia pozytywnaOla

Zamówiłam z mężem stół osobiście - zobaczyliśmy wybarwienia drewna na żywo. Proponuję zamówić próbki bo w rzeczywistości jest niewielka różnica. ALe jesteśmy zadowoleni z zakupu i mamy nadzieję, że długo nam posłuży. Pozdrawiamy Ola z Damianem


Krzesło drewniane NL1

18-05-2019
Opinia pozytywnaKrystian

Zdecydowanie polecam


Zestaw ZT106

17-05-2019
Opinia pozytywnaMarta

pełen profesjonalizm


Zestaw ZT166

16-05-2019
Opinia pozytywnaKrzysztof1234

Zamówiłem 5 zestawów, pełen profesjonalizm


Stół ST3

15-05-2019
Opinia pozytywnaMarcin

wszystko jak najbardziej zdecydowanie polecam :)


Zestaw ZT203

15-05-2019
Opinia pozytywnaWłodzimierz

Jesteśmy zadowoleni z zestawu z żoną. Solidna jakość wykonania. Polecam


Zestaw ZT70

15-05-2019
Opinia pozytywnaKarol

POLECAM


Krzesło drewniane FL1

15-05-2019
Opinia pozytywnaTobiasz G

Wszystko sprawnie i na czas. Bardzo miła obsługa meble solidne POLECAM


Zestaw ZT202

13-05-2019
Opinia pozytywnaMAREK

POLECAM


Krzesło drewniane Chesterfield 2

11-05-2019
Opinia pozytywna

Krzesła warte ceny, szybki czas realizacji zamówienia. Miłe Panie w biurze :))))


Zestaw ZT162

11-05-2019
Opinia pozytywnaKarolina

Zamówiliśmy 4 zestawy - dwa dojechały z pękniętymi oparciami. Firma je wymieniła ale niesmak pozostał


Zestaw ZT60

08-05-2019
Opinia pozytywnaPatryk

Polecam każdemu wszystko OK


Zestaw ZT122

05-05-2019
Opinia pozytywnaIwona

Jestem bardzo zadowolona, pozdrawiam pracowników firmy


Zestaw ZT151

05-05-2019
Opinia pozytywnaAniela

Super obsługa, szybki czas realizacji


Krzesło drewniane RM1

04-05-2019
Opinia pozytywna

Właśnie dotarły do mnie krzesła - są idealne. Panowie mieli solidnie zabezpieczone, wnieśli mi krzesła na 5 piętro. Atmosfera w firmie bardzo przyjazna, zamawiałam osobiście.


Krzesło drewniane KB1

04-05-2019
Opinia pozytywnamirka

krzesła bardzo wygodne i trwałe, zdecydowanie polecam


Zestaw ZT94

04-05-2019
Opinia pozytywnaPiotr

Zdecydowanie polecam :-)


Krzesło drewniane AL1 białe

28-04-2019
Opinia pozytywnaGrzegorz

Swietny sklep, dobrze wyposazony i z fajna oferta. Obsluga bardzo pozytywna, fachowa i nastawiona na klienta. Ode mnie wielki plus :)


Zestaw ZT81

28-04-2019
Opinia pozytywnaWaldek

zestaw OK, miła obsługa... Szybki czas realizacji bo w tydzień, daje 5/5


Zestaw ZT102

24-04-2019
Opinia pozytywnaAlicja

Solidna jakość wykonania, polecam nawet tym wymagającym sympatyczna obsługa


Zestaw ZT104

22-04-2019
Opinia pozytywnaMarzena

Bardzo ładny stół i krzesła polecam


Krzesło pikowane

22-04-2019
Opinia pozytywnaPaulina

nowoczesność i elegancja - zdecydowanie polecam !


Krzesło drewniane AS1

22-04-2019
Opinia pozytywnaLeszek

Zamówiłem 50 sztuk - mega zaskoczenie krzesła solidne POLECAM ps. na pewno jeszcze tu wrócę


Stół ST15

18-04-2019
Opinia pozytywnapatrycja

stół jest bardzo piękny, idealnie pasuje do mojej jadalni, pozdrawiam


Zestaw ZT6

18-04-2019
Opinia pozytywnakarcia1234

zamówiłam 5 zestawówow, mili Panowie wnoszący towar do restuaracji, wszystko bez żadnych wad. Ogólnie brak zastrzeżeń, polecam wszystkim,.


Zestaw ZT162

17-04-2019
Opinia pozytywnaJustyna

Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez firmę


Stół ST17

15-04-2019
Opinia pozytywnaMarek

Zdecydowanie polecam firmę - szybki kontakt i pełen profesjonalizm


Zestaw ZT105

15-04-2019
Opinia pozytywnaJustyna

Piękny zestaw mebli , miła obsługa polecam


Zestaw ZT127

15-04-2019
Opinia pozytywnaPiotr

Wszystko zgodnie z obietnicami i na czas jak najbardziej polecam


Zestaw ZT125

15-04-2019
Opinia pozytywnaDawid

Profesjonalnie, bez problemów i w miłej atmosferze zrealizowana transakcja. Polecam!!!


Krzesło dębowe AL1

14-04-2019
Opinia pozytywnapaulina

krzesełka są prześliczne polecam każdemu taki zakup pozdrawiam serdecznie :)


Krzesło drewniane KB1

12-04-2019
Opinia pozytywnaAlina

krzesełka godne ceny :) polecam!


Zestaw ZT218 (krzesła dębowe)

12-04-2019
Opinia pozytywnaPaulina

Właśnie dotarł do nas przepiękny zestaw, zdecydowanie polecam meble naprawdę wysokiej jakości:)


Stół okrągły Ludwik

12-04-2019
Opinia pozytywnaLeszek

Stół prezycyjnie wykonany polecam każdemu


Krzesło drewniane AX1 białe

12-04-2019
Opinia pozytywnaPaulina

Krzesła idealnie pasują do mojej jadalni - polecam są solidne


Krzesło drewniane MT1

11-04-2019
Opinia pozytywnaPiotr

Krzesła takie jak powinny być solidne - kolorystycznie dopasowane :)


Stół ST6 - okrągły

11-04-2019
Opinia pozytywnaKarolina

Przepiękny stół, miła obsługa, polecam każdemu zakup


Zestaw ZT2

11-04-2019
Opinia pozytywnaMagda

Wszystko ok, towar zgodny z obietnicami Pań w sklepie. :)


Krzesła drewniane AX1

11-04-2019
Opinia pozytywnaKarol

Zamowilem dwa tygodnie temu online krzesla ze specjalnym kolorem obicia - dzisiaj dotarly bez zadnych problemow. Super szybka realizacja -jestem pod wrazeniem.


Zestaw ZT157

11-04-2019
Opinia pozytywnaKrystyna

Stół jak i krzesła solidnie wykonane - polecam


Krzesło drewniane AL1

10-04-2019
Opinia pozytywnaTobiasz

krzesła warte ceny, polecam


Stół ST6 biały

10-04-2019
Opinia pozytywnaJarek

Polecam stół - solidnie wykonany, piękna biel.


Zestaw ZT151

10-04-2019
Opinia pozytywnaJoanna

Fantastycznie szybko doskonały kontakt idealnie na wymiar do 1 mm. Bardzo polecam :)


Krzesło drewniane NC1

08-04-2019
Opinia pozytywnaAlicja

Krzesełka są prześliczne jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie.


Krzesło drewniane Chesterfield

05-04-2019
Opinia pozytywnaPaulina

Krzesła nowoczesne solidne - miła obsługa i szybki czas realizacji zdecydowanie polecam


Zestaw ZT94

04-04-2019
Opinia pozytywnaAngelika

Zdecydowanie polecam zestaw mebli który zamówiłam jest naprawdę solidny stól się nie chwieje , wszystko idealnie. Pozdrawiam Angelika Warszawa


Stół ST10

02-04-2019
Opinia pozytywnaAgnieszka J

Stół prześliczny polecam


Zestaw ZT153

26-03-2019
Opinia pozytywnaMagda

Bardzo fajne porzadne meble, dostawa w oczekiwanym terminie, a montaz bezproblemowy. Udalo mi sie zakupy tez bez problemu rozlozyc na raty - dla mnie sklep naprawde godny polecania dalej, bo obsluga jest nastawiona na klienta!


Stół Biesiadny ST11

22-03-2019
Opinia pozytywnaJadwiga

Polecam stół jest piękny


Stół Biesiadny ST11 prostokątny

18-03-2019
Opinia pozytywnaPaulina

stół funkcjonalny, solidnie wykonany, polecam


Krzesło drewniane RM1

17-03-2019
Opinia pozytywnamartyna

wszystko ok polecam


Krzesło drewniane MT1

16-03-2019
Opinia pozytywnakarol

jakość zgodna z ceną


Krzesło drewniane PR1

16-03-2019
Opinia pozytywnaMiłosz

Wszystko zgodnie z oczekiwaniami. Krzesło stabilne, nie chwieje się. Pomocni Panowie wnoszący krzesła do bloku na 6 piętro polecam


Stół ST5

13-03-2019
Opinia pozytywnałukasz

Wszystko ok produkt bardzo dobrej jakości


Zestaw ZT105

13-03-2019
Opinia pozytywnaMATEUSZ

Szybka dostawa, sprawna obsługa. Polecam


Zestaw ZT166

13-03-2019
Opinia pozytywnaBogusz

wszystko OK daje 5/5 miła obsługa i profesjonalne doradztwo


Stół ST3

12-03-2019
Opinia pozytywnakarolina

Bardzo sympatyczna i pomocna obsluga. Stół przepiękny


Krzesło drewniane AL1 z podłokietnikiem

11-03-2019
Opinia pozytywnaKrystyna

Wszystko ok


Zestaw ZT191

10-03-2019
Opinia pozytywnaEwa

Zakupy, obsługa, to wszystko na duży plus. Kupiliśmy cały zestaw do pokoju, Meble przyszły kompletne, nie uszkodzone a z ich złożeniem nie mieliśmy problemów.


Stół ST13

06-03-2019
Opinia pozytywnaAnia G

Stół super jakość polecam


Zestaw ZT102

06-03-2019
Opinia pozytywnaMarcin

Zamówiłem 10 zestawów do sali bankietowej - gorąco polecam naprawdę WYSOKA JAKOŚĆ


Zestaw ZT104

03-03-2019
Opinia pozytywnaMilena

zdecydowanie polecam sklep bardzo miła obsługa szybki czas realizacji POLECAM


Zestaw ZT70

03-03-2019
Opinia pozytywnaKrzysztof

wszystko ok polecam meble naprawdę wysokiej jakości


Zestaw ZT6

03-03-2019
Opinia pozytywnaagata

wszystko sprawnie i zgodnie z obietnicami Pań z biura jestem bardzo zadowolona


Krzesło drewniane RM1

02-03-2019
Opinia pozytywnaANna

Polecam - krzesła przepiękne :)


Zestaw ZT122

28-02-2019
Opinia pozytywnaMarzena

Gratuluje kierowcom którzy dali radę do nas dojechać w taką pogodę :) Meble ładne, wyglądają solidnie


Zestaw ZT105

26-02-2019
Opinia pozytywnaKarolina W-wa

Zestaw bardzo pasuje do mojego wnętrza stół i krzesła solidnie wykonane. Mili panowie przywożący towar Polecam każdemu


Stół ST1

26-02-2019
Opinia pozytywnaCzesław

Rewelacja! Wszystko dobrze zapakowane stół stabilny


Krzesło drewniane FL1

25-02-2019
Opinia pozytywnakarol

polecam :)


Zestaw ZT64

25-02-2019
Opinia pozytywnaLWG

OK


Krzesło drewniane RM1 białe

24-02-2019
Opinia pozytywnadawid

Bardzo dobry produkt polecam


Krzesła drewniane AX1

23-02-2019
Opinia pozytywnaJan

Szybko i sprawnie. Zamówienie odebrałem osobiście. Na miejscu bardzo miła i profesjonalna obsługa.


Zestaw ZT149

22-02-2019
Opinia pozytywnaIreneusz

W zeszłym tygodniu otrzymaliśmy zestaw ZT149 jesteśmy bardzo zadowoleni wybraliśmy wybarwienie drewna kasztan który pasuje do naszego salonu. Miła obsługa i szybki czas realizacji. Polecam


Zestaw ZT106

22-02-2019
Opinia pozytywnamateusz

Na pewno jeszcze tu wrócę rzetelne podejście do klienta, meble wysokiej jakości polecam


Stół ST1

22-02-2019
Opinia pozytywnaAGnieszka

Polecam :_)


Stół ST10

22-02-2019
Opinia pozytywnaEwa

Miła obsługa szybki czas realizacji, polecam


Krzesło drewniane Chesterfield 2

22-02-2019
Opinia pozytywnaAgnieszka

Przepiękne krzesełka naprawdę warte zakupu :-)


Zestaw ZT167

22-02-2019
Opinia pozytywnaMarek

zestaw przepiękny solidna jakość wykonania polecam nawet tym niezdecydowanym szybki czas realizacji miła obsługa


Stół ST16

22-02-2019
Opinia pozytywnaKrystian

szybki czas realizacji stół OK daje 10/10


Stół ST8

22-02-2019
Opinia pozytywnaMarek

Stół wysokiej jakości daje 10/10


Zestaw ZT166

22-02-2019
Opinia pozytywnaMarek

wszystko OK polecam


Zestaw ZT3

22-02-2019
Opinia pozytywnaKarolina1234

piękne mebelki - polecam


Zestaw ZT151

20-02-2019
Opinia pozytywnaAlicja

wszystko sprawnie obsługa mila polecam


Zestaw ZT221

20-02-2019
Opinia pozytywnawiesław

Bardzo szybko zrealizowane zamówienie. Towar bez zarzutu, świetnie spakowany.


Zestaw ZT64

19-02-2019
Opinia pozytywnaJanek

wszystko OK polecam


Stół ST6 - okrągły

17-02-2019
Opinia pozytywnaMateusz W

Jestem zadowolony z zakupów. Transakcja przebiegła ekspresowo, Pełen profesjonalizm POLECAM


Stół ST17

16-02-2019
Opinia pozytywnaWanda

Kontakt z obsługą super szybki czas realizacji polecam


Zestaw ZT44

16-02-2019
Opinia pozytywnaUla

właśnie dotarły do mnie meble, są świetne


Krzesło drewniane AZ1

15-02-2019
Opinia pozytywnakrystyna

bardzo jestem zadowolona z zakupu na początku bałam się że krzesła dotrą uszkodzone, ale wszystko było ok POLECAM


Zestaw ZT102

14-02-2019
Opinia pozytywnaAgata

Zdecydowanie polecam sklep


Zestaw ZT27

13-02-2019
Opinia pozytywnaIgooo

daje 5 /5


Zestaw ZT81

12-02-2019
Opinia pozytywnaMarzenna

Przychylam się do poniższych opinii - wszystko na czas miła obsługa


Zestaw ZT162

12-02-2019
Opinia pozytywnaMarzena

Zamówiłam 10 zestawów do restauracji, jestem bardzo zadowolona - miły kontakt z pracownikami firmy , szybka dostawa, meble naprawdę wysokiej jakości


Zestaw ZT191

12-02-2019
Opinia pozytywnapaweł123

Zakupy w sklepie to czysta przyjemność zdecydowanie polecam meble warte ceny , bardzo miła obsługa indywidualne podejście do klienta na pierwszym miejscu


Krzesło drewniane AL1

12-02-2019
Opinia pozytywnaAnna

zdecydowanie polecam zakupy w tej firmie jestem bardzo zadowolona


Stół ST5

12-02-2019
Opinia pozytywnaBartek

Solidna jakość wykonania stołu, obsługa klienta na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolony :)


Krzesło drewniane AX1 białe

12-02-2019
Opinia pozytywnamirek

krzesła warte ceny daje 10/10 miła obsługa


Zestaw ZT94

12-02-2019
Opinia pozytywnaAnna

Zgodnie z warunkami sprzedaży, towar dobrze zapakowany, dotarł w idealnym stanie, pozytywnie:)


Zestaw ZT155

12-02-2019
Opinia pozytywnaKrysia

Obsługa i jakość na bardzo wysokim poziomie. solidna jakość wykonania krzeseł i stołu Pozdrawiam Krysia Władysławowo


11-02-2019
Opinia pozytywnaAnna

Zgodnie z warunkami sprzedaży, towar dobrze zapakowany, dotarł w idealnym stanie, pozytywnie:)


Krzesło drewniane AL1 białe

11-02-2019
Opinia pozytywnaPatrycja

polecam :)


Krzesło drewniane NC1

11-02-2019
Opinia pozytywnaEdyta

Solidna jakość wykonania krzesełek :) Polecam


Stół rozkładany X

11-02-2019
Opinia pozytywnaSzymon

daje ocene 10/10 za profesjonalizm


Krzesło drewniane NL1

11-02-2019
Opinia pozytywnaEdyta

Polecam


Krzesło pikowane z kołatką

11-02-2019
Opinia pozytywnamAGDA1234

Bardzo podobają mi się te krzesełka


Zestaw ZT203

10-02-2019
Opinia pozytywnajustyna

Zestaw przepiękny polecam każdemu


Zestaw ZT60

09-02-2019
Opinia pozytywnaola

Zamawiałam osobiście wybrałam wybarwienie orzech i tapicerke lucca. Jestem bardzo zadowolona, bardzo miła obsługa i szybki czas dostawy


Zestaw ZT34

03-02-2019
Opinia pozytywnaIWONKA

zamawiałam osobiście i nie żałuję bo mebelki są naprawde wysokiej jakości


Stół ST6 biały

03-02-2019
Opinia pozytywnaDamian

Przychylam się do opinii - stół wart zakupu, jest solidny


Krzesło tapicerowane CK5

02-02-2019
Opinia pozytywnaOla

Polecam każdemu ten sklep :) wszystko zgodnie z obietnicami, meble naprawde wysokiej jakości


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

02-02-2019
Opinia pozytywnaola

krzesłka to istny obłed sa przepiekne polecam je kazdemu bo naprawde warto :):)


Zestaw ZT75

02-02-2019
Opinia pozytywnaWaldek


Zestaw ZT35

02-02-2019
Opinia pozytywnaMirka

Polecam


Zestaw ZT43

02-02-2019
Opinia pozytywnaLucyna

Świetny zestaw polecam każdemu


Zestaw ZT226

01-02-2019
Opinia pozytywnaULA

polecam :)


Zestaw ZT202

28-01-2019
Opinia pozytywnaKrzysztof

Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt z firmą


Zestaw ZT104

25-01-2019
Opinia pozytywnaBogusława

Polecam każdemu ten sklep. Panowie bardzo pomocni wnieśli mi meble na 4 piętro miła obsługa potrafi doradzić


Krzesło tapicerowane CK6

22-01-2019
Opinia pozytywnaola

Krzesełka to po prostu istny cud! Są naprawdę prześliczne i polecam je każdemu :):)


Krzesło pikowane

22-01-2019
Opinia pozytywnadarek

Świetne krzesła za niską cenę, warto!


Krzesło drewniane AZ1

22-01-2019
Opinia pozytywnaMalwina T

Szybka i sprawna obsługa - szybki czas realizacji zamówienia , zdecydowanie polecam :)


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

22-01-2019
Opinia pozytywnaAnia Warszawa

Polecam krzesła są solidne i nowoczesne. Miła obsługa i szybki czas realizacji


Krzesła drewniane AX1

20-01-2019
Opinia pozytywnaMarek

Zdecydowanie polecam :)


Zestaw ZT155

17-01-2019
Opinia pozytywnaPaulina

zestaw przepiękny POLECAM


Stół okrągły Ludwik biały

15-01-2019
Opinia pozytywnaMarta

Piękny okrągły stół, szybki czas realizacji i miła obsługa naprawdę polecam nawet tym najbardziej niezdecydowanym


Krzesło dębowe AL1

15-01-2019
Opinia pozytywnaPatrycja

Dziękuję za doradztwo, polecam każdemu tą firme


Krzesło drewniane AS1

15-01-2019
Opinia pozytywnaKrzysztof W.

Meble wykonane solidnie i wzorowo. Wykończenie boków : dawno nie widziałem tak dobrego wykończenia .Kontakt oraz cały przebieg od zamówienia do realizacji bardzo dobry. Zabezpieczenie towaru bez zastrzeżeń b.dobrze zapakowane . Polecam niezdecydowanym.


Krzesło drewniane RM1

15-01-2019
Opinia pozytywnaPaweł

Realizacja zgodnie z podanym terminem, miła obsługa.


Zestaw ZT153

15-01-2019
Opinia pozytywnaOla

Przepiękne meble, solidna jakość wykonania. Mili panowie wnoszący mebelki, bardzo miła obsługa w sklepie. Polecam


Stół okrągły Ludwik

14-01-2019
Opinia pozytywnaJan

dobra strona internetowa; dobre opisy i prezentacja mebli; szybkie i jednoznaczne informacje zwrotne; płatność i informacje o przesyłce wartościowe


Krzesło drewniane MT1

13-01-2019
Opinia pozytywnaEla z Warszawy

krzesełka właśnie do nas przyjechały są przepiękne wybrałam wybarwienie orzech i tapicerkę imperia 2 i jestem bardzo zadowolona . polecam firmę


Zestaw ZT102

12-01-2019
Opinia pozytywnaMarta

Stoł i krzesła solidnie wykonane miły kontakt z pracownikami firmy. Polecam


Krzesło drewniane Chesterfield

12-01-2019
Opinia pozytywnapatrycja

Bardzo przepiękne i nowoczesne krzesełka. Polecam każdemu, jestem zadowolona z zakupu miła obsługa szybki czas realizacji


Stół ST13

10-01-2019
Opinia pozytywnaola1234

stół stabilny nie chwieje się jestem bardzo zadowolona z zakupu


Zestaw ZT149

09-01-2019
Opinia pozytywnaJacek

Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni solidne meble dobrze zabezpieczone, miła obsługa. Zdecydowanie polecam :)


Krzesło drewniane AL1

09-01-2019
Opinia pozytywna

To moje drugie zakupy w tym sklepie. Obsługa miła i profesjonalna. Krzesła super :) pozdrawiam!


Zestaw ZT218 (krzesła dębowe)

07-01-2019
Opinia pozytywnaGrażyna B

bardzo dobry kontakt, szybko, sprawnie, zgodnie z umową, towar pierwsza klasa


Zestaw ZT155

29-12-2018
Opinia pozytywnagrażyna

wszystko ok polecam


Stół okrągły Ludwik

21-12-2018
Opinia pozytywnaMartyna

Wszystko ok, polecam


Krzesło drewniane NC1

19-12-2018
Opinia pozytywnairek

polecam


Krzesło dębowe AL1

18-12-2018
Opinia pozytywnaPaulina

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w firmie, miła obsługa krzesła solidne polecam


Zestaw ZT226

18-12-2018
Opinia pozytywnaMalwina T

Wszystkim niezdecydowanym polecam zakupy w tej firmie, meble naprawdę wysokiej jakości. Miła obsługa w sklepie, potrafi doradzić. Panowie bardzo uprzejmi i uśmiechnięci. Na pewno jeszcze nie raz dokonam zakupu w Państwa firmie, szczerze polecam. Pozdrawiam Malwina T


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

17-12-2018
Opinia pozytywnamartyna

polecam krzesełka są świetne


Zestaw ZT221

14-12-2018
Opinia pozytywnapiotr

Szybka dostawa, miła obsługa, meble warte swojej ceny. Polecam


Krzesła drewniane AX1

13-12-2018
Opinia pozytywnamarek

wszystko ok. cena w porządku, dostawa również.


Stół ST6 biały

12-12-2018
Opinia pozytywnaMirka

Profesjonalne doradztwo i wysoka jakość wykonania. POLECAM


Krzesło tapicerowane CK5

12-12-2018
Opinia pozytywnaMarta

Polecam wszystkim - solidna jakość wykonania


Stół ST8

12-12-2018
Opinia pozytywnaKasia

Szybki kontakt z firmą, zdecydowanie polecam


Krzesło drewniane AS1

12-12-2018
Opinia pozytywnaMarek

Pełen profesjonalizm ! POLECAM


Krzesło drewniane AZ1

12-12-2018
Opinia pozytywnaBartek

w zeszlym tygodniu zamowione online - dzisiaj zamowienie dotarlo. Mega szybka realizacja, za co wielkie poklony. Zamowienie bez zadnych brakow, dobrze opakowane


Stół ST17

12-12-2018
Opinia pozytywnaMalwina

Wszystko zgodnie z obietnicą , polecam


Zestaw ZT6

12-12-2018
Opinia pozytywnamilena

jestem bardzo zadowolona z zakupu chociaż na początku bałam się zamówić przez internet mebli. Jednak niczego nie żałuję - wszystko okazało się perfekcjonalne


Zestaw ZT60

12-12-2018
Opinia pozytywnaJadzia1234

Właśnie dotarł do nas zestaw jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni


Zestaw ZT64

12-12-2018
Opinia pozytywnakarolina

Zdecyowanie polecam


Zestaw ZT102

10-12-2018
Opinia pozytywnamarcel

wszystko ok, polecam :)


Zestaw ZT151

06-12-2018
Opinia pozytywnamirka

Zestaw przepiękny :) polecam


Zestaw ZT105

06-12-2018
Opinia pozytywnaMiłosz

wszystko OK polecam


Zestaw ZT106

05-12-2018
Opinia pozytywnaOla

Przepiękny zestaw szybki czas realizacji, bardzo sympatyczna obsługa polecam


Stół rozkładany Mini-Maxi

03-12-2018
Opinia pozytywnaEdyta G

Zgodne z opisem, wszystko OK


Zestaw ZT44

03-12-2018
Opinia pozytywnamartyna

szczerze polecam, proponuję wcze śniej zamówić próbki bo w rzeczywistości jest niewielka różnica pomiędzy zdjęciami,


Stół ST7

27-11-2018
Opinia pozytywnakrysia

wszystko zgodnie z umową dziękuję za miłą współprace


Krzesło drewniane RM1 białe

20-11-2018
Opinia pozytywnaAgnieszka

Piękne krzesełka i przede wszystkim solidne :):)


Krzesło drewniane AZ2

15-11-2018
Opinia pozytywnapaulina

Towar zgodny z opisem. Solidnie zabezpieczony przed uszkodzeniem. W 100 % polecam


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

15-11-2018
Opinia pozytywnabartek

krzesła to najwyższa jakość z jaką mam styczność REWELACJA


Zestaw ZT106

15-11-2018
Opinia pozytywnaTadeusz

Super obsługa ,a nade wszystko profesjonalnie wykonana usługa.Polecam.


Zestaw ZT153

14-11-2018
Opinia pozytywna

Ładny zestaw, krzesła są wygodne i dopasowane do stołu. Pani z biura sympatyczna i pomocna, tak samo jak kierowcy.


Zestaw ZT202

10-11-2018
Opinia pozytywnaiwona

wszystko zgodne z opisem polecam


Zestaw ZT94

10-11-2018
Opinia pozytywnaGienek

wszystko OK polecam


Zestaw ZT203

09-11-2018
Opinia pozytywnaJulita

Zestaw przepiękny, miła obsługa wszystko na czas. Zamówiłam wcześniej próbki tak jak doradziły Panie z biura


Krzesło drewniane AL1 białe

08-11-2018
Opinia pozytywnaArek

Bardzo ładne krzesła jestem zadowolony


Stół ST5

06-11-2018
Opinia pozytywnaMarta

Stół godny polecenia daje 5/5


Krzesło pikowane

06-11-2018
Opinia pozytywnalucyna

Bardzo dziękuję za współprace krzesełka dotarły do mnie w idealnym stanie pozdrawiam całą ekipe :)


Zestaw ZT43

06-11-2018
Opinia pozytywnamarzena

Polecam jestem bardzo zadowolona


Zestaw ZT102

27-10-2018
Opinia pozytywnaEdzia1234

polecam zestaw jest przepiękny a przede wszystkim solidny


Krzesła drewniane AX1

24-10-2018
Opinia pozytywnaemila

Zamówiłam krzesełka dwa tygodnie temu i właśnie dotarły, panowie wnieśli mi na 5 piętro. Bardzo mili i pomocni. Panie z biura doradziły zamówienie próbnika tak też zrobiłam wybrałam tapicerkę sorrento 2 jestem bardzo zadowolona z zakupu. Są przecudneee życzę wszystkiego dobrego Ps będę kupować u Państwa stół :):):)


Krzesło drewniane AL1

22-10-2018
Opinia pozytywnaMarek H

Szybko, sprawnie i bezproblemowo przeprowadzona transakcja. Ekspresowa wysyłka. Polecam wszystkim w 100%.


Krzesło drewniane AZ1

22-10-2018
Opinia pozytywnaBeata

jestem oczarowana krzesła są swietne... bylo warto!!!!


Zestaw ZT155

14-10-2018
Opinia pozytywnaMarek

wszystko sprawnie i na czas - polecam


Krzesło drewniane RM1

13-10-2018
Opinia pozytywnaStefan

Zgrabne i wygodne krzesła


Krzesło drewniane KB1

12-10-2018
Opinia pozytywnamaja

Krzesła bardzo ładnie wykonane, świetnie się prezentują. Szybki czas realizacji mili Panowie którzy wnieśli krzesełka na 3 piętro. Polecam !


Zestaw ZT69

12-10-2018
Opinia pozytywnakarol

wszystko OK polecam


Krzesło pikowane z kołatką

11-10-2018
Opinia pozytywnaMateusz

Zamawiałem krzesła osobiście, bardzo miła obsługa, Pani potrafiła doradzić POLECAM


Krzesło dębowe AL1

11-10-2018
Opinia pozytywnaEwa

Daje ocenę 10/10 krzesełka są prześliczne i solidna jakość wykonania :)


Stół ST3

10-10-2018
Opinia pozytywnaGrzegorz

Transakcja bardzo sprawna, bez komplikacji, szybka i rzeczowa. Dostawa również bardzo szybka. Polecam serdecznie


Stół ST6 biały

10-10-2018
Opinia pozytywnaMaryla

Piękna biel, szybki czas dostawy. mili Panowie wnoszący towar polecam wszystkim pozdrawiam Maryla Poznań


Krzesło drewniane FL1

10-10-2018
Opinia pozytywnagrażyna

bardzo ładne krzeseła solidna jakosć wykonania, sympatyczne Pani w biurze i mili kierowcy dostarczający towar


Krzesło drewniane AX1 białe

10-10-2018
Opinia neutralnaszymon

KRZESŁA generalnie są ładne, ale tapicerka przyszła nie taka jak zamawiałem. Na stronie jest kolor wygląda kompletnie inaczej niż na krzesłach na żywo.


Stół Biesiadny ST11

10-10-2018
Opinia pozytywnaOla

Polecam stół nie chwieje się, wszystko jak najbardziej OK pozdrawiam


Zestaw ZT221

10-10-2018
Opinia pozytywnaIwona G

Polecam zestaw ZT221 - miła obsługa szybki czas realizacji ZDECYDOWANIE POLECAM


Zestaw ZT153

10-10-2018
Opinia pozytywnaPiotr

Zdecydowanie polecam, wszystko dotarło do mnie w całości idealnie zabezpieczone


Zestaw ZT70

10-10-2018
Opinia pozytywnajacek234

wszystko OK miła obsługa meble warte ceny POLECAM


Zestaw ZT218 (krzesła dębowe)

10-10-2018
Opinia pozytywnaMarek

Wszystko ok i zgodnie z obietnicami polecam


Stół ST10

10-10-2018
Opinia pozytywnaAlicja

Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez firmę - PEŁEN PROFESJONALIZM ZDECYDOWANIE POLECAM


Zestaw ZT149

10-10-2018
Opinia pozytywnaMałgosia

Meble przyjechały w ciągu 2 tygodni - super kontakt z pracownikami, widać, że najważniejszy jest klient POLECAM


Stół ST10

10-10-2018
Opinia pozytywnaagnieszka W

Szybki czas realizacji polecam zdecydowanie


Krzesło drewniane Chesterfield

10-10-2018
Opinia pozytywnamirka

krzesła przepiękne dziękuję za miłą obsługę i doradztwo pozdrawiam Mirka G


Krzesło drewniane Chesterfield 2

10-10-2018
Opinia pozytywnaKacper

Krzesła to naprawdę wysoka jakość zdecydowanie polecam


Stół ST13

10-10-2018
Opinia pozytywnaMarzena

Stół prześliczny, POLECAM


Stół ST6 - okrągły

10-10-2018
Opinia pozytywnaAgnieszka

SOlidna jakość wykonania stołu, polecam


Zestaw ZT166

10-10-2018
Opinia pozytywnaMirka

Polecam każdemu zestaw, idealnie pasuje do mojego salonu. Zamówiłam wcześniej próbki i tak też każdemu radzę bo troszkę różnią się od zdjęć.


Zestaw ZT89

10-10-2018
Opinia pozytywnaedyta

Najpiękniejszy zestaw jaki sobie wymarzyłam


Zestaw ZT35

10-10-2018
Opinia pozytywnaEdyta

Bardzo miła obsługa, szybki czas realizacji, polecam


Zestaw ZT27

10-10-2018
Opinia pozytywnamarek

zdecydowanie polecam


Zestaw ZT27

10-10-2018
Opinia pozytywnaKacper

wszystko OK polecam


Zestaw ZT44

10-10-2018
Opinia pozytywnakrysia

meble wysokiej jakości są stabilne


Zestaw ZT75

06-10-2018
Opinia pozytywnaIwona

Polecam


Stół ST5

05-10-2018
Opinia pozytywnaPatryk

Jestem zadowolony z zakupów w tej firmie, meble bardzo dobrze zabezpieczone, miła obsługa jakość pierwsza klasa polecam!


Zestaw ZT148

03-10-2018
Opinia pozytywnapatryk

wszystko zgodnie z opisem daje 5/5


Zestaw ZT191

02-10-2018
Opinia pozytywnaMartyna

Polecam zestaw - solidna jakość wykonania, szybki czas realizacji


Stół ST2 skos

18-09-2018
Opinia pozytywnaAga1234

Piękny stół


Zestaw ZT153

15-09-2018
Opinia pozytywnaGabrysia

dziękuję za współprace polecam bo jakość rewelacja i miła obsługa w firmie


Stół Biesiadny ST11

13-09-2018
Opinia pozytywnaMarta Warszawa

stół bardzo ładny, obsługę odbieram pozytywnie i Panowie kierowcy pierwsza klasa:)


Stół ST10

13-09-2018
Opinia pozytywnaIwona

Wszystko szybko sprawnie miła obsługa polecam


Krzesło drewniane AL1 białe

11-09-2018
Opinia pozytywnadamian

Wzorowa obsługa daje 10/10


Zestaw ZT104

11-09-2018
Opinia pozytywnaMARTA158

Świetny kontakt po sprzedażowy, meble dobrze zabezpieczone. Polecam zdecydowanie.


Stół Biesiadny ST11 prostokątny

10-09-2018
Opinia pozytywnabartek

Zamówienie zrealizowane jak zwykle na najwyższym poziomie.


Krzesło dębowe AL1

09-09-2018
Opinia pozytywnaPatryk

polecam krzesła są wygodne i solidne


Zestaw ZT162

09-09-2018
Opinia pozytywnaKrystian

Wszystko jak najbardziej OK polecam


Zestaw ZT226

02-09-2018
Opinia pozytywnaRObert

wszystko sprawnie i na czas polecam każdemu


Zestaw ZT70

01-09-2018
Opinia pozytywnakarolina

zestaw przepiękny :) zdecydowanie polecam


Krzesło drewniane Chesterfield 2

01-09-2018
Opinia pozytywnamirosław szczecin

witam !produkt spelnia nasze oczekiwania,polecam miroslaw szczecin


Stół ST1

01-09-2018
Opinia pozytywnamartyna

Zamówiłam 10 stołów. Są solidne, szybki transport, miła obsługa . Szczerze polecam


Krzesło drewniane PR1

01-09-2018
Opinia pozytywnaMarcel

Solidna jakość wykonania. Jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni, dziękujemy za współprace


Zestaw ZT3

01-09-2018
Opinia pozytywnaJustyna

miły kontakt, szybka dostawa, krzesła i stół solidnej jakości polecam


Zestaw ZT34

01-09-2018
Opinia pozytywnakarina

jestem bardzo zadowolona z zakupu POLECAM


Krzesło drewniane MT1

30-08-2018
Opinia pozytywnaMichał

wszystko ok polecam


Zestaw ZT153

28-08-2018
Opinia pozytywnaMaria

przepiękne mebelki, zdecydowanie polecam


Krzesło drewniane NL1

20-08-2018
Opinia pozytywnaBogdan

Dziękuję za miłą współpracę jestem bardzo zadowolony


Zestaw ZT94

17-08-2018
Opinia pozytywnaKarolina

wszystko OK


Zestaw ZT226

08-08-2018
Opinia pozytywnajagoda

Długo szukałam odpowiedniego stołu i krzeseł , w tym sklepie znalazłam i to w bardzo atrakcyjnej cenie. Produkt wykonany bardzo solidnie, a sprzedający służy radą i pomocą. Rzetelna firma. Polecam.


Krzesło drewniane RM1 białe

30-07-2018
Opinia pozytywnaMarek

Krzesła solidne miła obsługa wszystko na czas daje 10/10


Zestaw ZT122

28-07-2018
Opinia pozytywnaKrystyna

Piękny zestaw, miła obsługa szybka dostawa


Zestaw ZT81

17-07-2018
Opinia pozytywnaEwelina1234

Polecam każdym niezdecydowanym - mebelki sa cudneeee


Stół ST2 biały

17-07-2018
Opinia pozytywnadawid

bardzo jestem zadowolony z zakupu stół jest stabilny


Stół ST5

15-07-2018
Opinia pozytywnaRoksana

Stół jest prześliczny, idealnie komponuje się z moim wystrojem wnętrza. Jestem bardzo zadowolona z zakupu w tej firmie, bardzo miła obsługa rzetelnie odpowiada na wszystkie pytania


Zestaw ZT155

11-07-2018
Opinia pozytywna

Dobra jakość, wszystko zgodnie z ustaleniami i najważniejsze idzie się dogadać. Przy transporcie pan pokazał jak się rozkłada stół. Śmiało mogę polecić


Krzesło tapicerowane CK5

11-07-2018
Opinia pozytywnaOlga

Krzesła nowoczesne i przede wszystkim solidne. Bardzo ładnie się prezentują na żywo. Zdecydowanie polecam firmę


Zestaw ZT218 (krzesła dębowe)

10-07-2018
Opinia pozytywnawiesław B

daje 5/5 najlepszy producent mebli w Polsce, bardzo ładnie sie prezentują meble salonowe i ceny też atrakcyjne


Zestaw ZT127

10-07-2018
Opinia pozytywnaKarol

polecam


Stół ST17

07-07-2018
Opinia pozytywnaMarek

Wszystko zgodnie z obietnicami na pewno jeszcze tu wrócę polecam


Zestaw ZT105

06-07-2018
Opinia pozytywnaJacek

Wszystko solidne i trwałe, zdecydowanie polecam


Zestaw ZT64

03-07-2018
Opinia pozytywnakarol

daje 10 / 10 miła obsługa szybki czas realizacji, jak najbardziej polecam


Stół rozkładany X

02-07-2018
Opinia pozytywnaGosia

Stół jest elegancki, nowoczesny, szczerze polecam


Krzesło drewniane AS1

01-07-2018
Opinia pozytywnazbigniew

Otrzymałem krzesła w należytym stanie. Panowie bardzo pomocni akurat miałem złamaną nogę, obsługa w sklepie kompetentna i bardzo miła :) Pozdrawiam Serdecznie ZBigniew z Warszawy


Zestaw ZT35

28-06-2018
Opinia pozytywnaMalwina234

Zamówiłam 10 zestawów , w jednym było uszkodzienie ale firma szybko zajęła się reklamacją.


Zestaw ZT6

28-06-2018
Opinia pozytywnamarcelina

bardzo miłe Panie z infolinii, polecam


Zestaw ZT43

28-06-2018
Opinia pozytywnamarek234

zamówiłem 12 zestawów polecam


Zestaw ZT166

28-06-2018
Opinia pozytywnaKarolina

Polecam


Zestaw ZT162

28-06-2018
Opinia pozytywnaMarek

wszystko OK polecam


Zestaw ZT94

24-06-2018
Opinia pozytywnapatryk

Z początku się wahałem nad zakupem mebli w sklepie meblowym. Wiadomo, że różnie to bywa z zakupami przez Internet. Ale okazało się jednak, że nie było się czego bać. Sprawdzony sklep dla wymagających. Polecam


Krzesło drewniane AZ1

20-06-2018
Opinia pozytywnaMalwina

Szybki czas realizacji, miła obsługa zdecydowanie polecam


Zestaw ZT104

19-06-2018
Opinia pozytywnakrystyna

Transakcja przebiegła prawidlowo, obsługa na najwyższym poziomie, caly czas bylam informowana co z zamówionym towarem. Jestem zadowolona dlatego tylko tutaj zamawiam.


Stół ST16

18-06-2018
Opinia pozytywnaMartyna

Polecam stół - jest solidnie wykonany, mili Panowie wnoszący towar na 4 piętro. Jestem bardzo zadowolona z usług świadczonych przez firmę oby tak dalej. Ps. na pewno jeszcze tu wrócę :)


Stół ST1 biały

18-06-2018
Opinia pozytywnaKrystyna W

zdecydowanie polecam sklep, zakupiłam 8 krzeseł z obawą, że przyjdą takie, które mi sie nie spodobają. Polecam wszystkim bo meble są naprawdę wysokiej jakości,.


Krzesła drewniane AX1

18-06-2018
Opinia pozytywnaedyta1234

piękne krzesla


Zestaw ZT226

17-06-2018
Opinia pozytywnaroman

Wszystko w jak najlepszym porządku. Sprawna obłsuga, meble dobrej jakości.


Zestaw ZT221

17-06-2018
Opinia pozytywna

wszystko super, polecam


Krzesło drewniane AL1

16-06-2018
Opinia pozytywnaDawid

Krzesła eleganckie, nowoczesne i trwałe, wybrałem wybarwienie wenge - jestem bardzo zadowolony


Krzesło drewniane AS1

14-06-2018
Opinia pozytywnapiotr

krzesła zgodne z opisem. wszytsko ok


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

14-06-2018
Opinia pozytywnakarol

krzesła ponadczasowe - polecam każdemu zakup w firmie


Zestaw ZT221

13-06-2018
Opinia pozytywnaOlaaa

Witam Państwa serdecznie chciałam podziękować za miłą obsługę. Meble przyjechały do nas w jednym kawałku, dostawa odbyła się szybko i bez większych kłopotów. Jestem zadowolona.Pozdrawiam


Stół ST3

11-06-2018
Opinia pozytywnaAgnieszka

przepiękny stół polecam


Krzesło drewniane AZ1

11-06-2018
Opinia pozytywna

Zamówiłem 40 krzeseł do restauracji, krzesła spełniają oczekiwania, wyglądają bardzo ładnie i solidnie. Zdecydowanie polecam


Stół ST6 - okrągły

10-06-2018
Opinia pozytywnamartyna G

Wysoka jakość, profesjonalne doradztwo POLECAM


Zestaw ZT153

09-06-2018
Opinia pozytywnaPaweł

Bardzo miła współpraca, zdecydowanie polecam ;)


Zestaw ZT2

06-06-2018
Opinia pozytywnaTadeusz

wszystko ok polecam


Zestaw ZT149

06-06-2018
Opinia pozytywnaMarzena

Wszystko ok sprawna obsługa. Meble solidne


Stół Biesiadny ST11

06-06-2018
Opinia pozytywnakarol1234

przychylam się do poniższych opinii jestem bardzo zadowolony z transakcji


Krzesło pikowane z kołatką

06-06-2018
Opinia pozytywnaMarek

Pełen profesjonalizm daje 10./10


Krzesło drewniane AX1 białe

06-06-2018
Opinia pozytywnaEugeniusz

Szybko i bez problemu, wszystko w porządku, miła obsługa


Krzesła drewniane AX1

05-06-2018
Opinia pozytywnamartyna123@

piękne krzesełka - przede wszystkim solidne , jestem bardzo zadowolona


Krzesło drewniane MT1

04-06-2018
Opinia pozytywnapaweł

polecam krzesełka, solidna jakość wykonania widać że klient jest najważniejszy


Krzesło drewniane AZ1

04-06-2018
Opinia pozytywnaEwa

krzesła ponadczasowe - idealnie pasują do salonu. Polecam każdemu ten sklep


Stół ST6 biały

04-06-2018
Opinia pozytywnaJacek

Stół solidny i trwały daje 5/5


Stół ST6 - okrągły

04-06-2018
Opinia pozytywnaJarek

Stół bardzo solidny, wart zakupu, na co dzień zajmuje mało miejsca a po rozłożeniu mieści się 12 osób bardzo dziękuję za miła współprace pozdrawiam Jarek


Krzesło drewniane AS1

04-06-2018
Opinia pozytywnaMarcin

Krzesła wysokiej jakości KLASA daje 5/5


Krzesło drewniane FL1

03-06-2018
Opinia pozytywnaTobiasz

Szybki czas dostawy mili Panowie przywożący mebel - były solidnie zapakowanie, polecam


Zestaw ZT102

03-06-2018
Opinia pozytywnaKrzysztof

Polecam - miła współpraca i wysoka jakość wykonania


Zestaw ZT127

03-06-2018
Opinia pozytywnaPiotr

Meble godne polecenia daje 10/10


Zestaw ZT203

03-06-2018
Opinia pozytywnaMariusz

wszystko OK polecam


Krzesło pikowane

03-06-2018
Opinia pozytywnaMarta

Krzesła nowoczesne i solidne jestem zadowolona


Stół ST2 biały

03-06-2018
Opinia pozytywnaMariusz

wszystko OK polecam


Zestaw ZT105

03-06-2018
Opinia pozytywnaKAROL1234

POLECAM - wszystko zgodnie z zapewnieniami pracowników firmy


Krzesło drewniane AZ1

01-06-2018
Opinia pozytywna

przychylam się do poniższych opinii - krzesła solidne, miła obsługa polecam każdemu


Krzesło dębowe AL1

31-05-2018
Opinia pozytywnaKrystyna

Krzesełka bardzo dobrze zapakowane, są idealne, takie jak sobie wymarzyłam, zdecydowanie polecam. Pozdrawiam Krystyna


Krzesło drewniane RM1

31-05-2018
Opinia pozytywnaMagda

Krzesło warte polecenia - wysoka jakość POLECAM KAŻDEMU


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

31-05-2018
Opinia pozytywnaKacper

wszystko OK jak najbardziej polecam plus za wyrobienie się z dostawą w ciągu tygodnia


Stół ST1

31-05-2018
Opinia pozytywnaAnia G

SOlidna jakość wykonania stołu, mili Panowie przywożący towar polecam


Krzesło drewniane Chesterfield

30-05-2018
Opinia pozytywnaKarol

Produkt wart swojej ceny, piękne krzesełka mili Panowie wnoszący towar , wszystko ładnie zapakowane, polecam każdemu


Krzesło drewniane RM1

29-05-2018
Opinia pozytywnaKrzysztof

Wszystko idealnie. Zadnych problemow, bardzo pomocna obsluga, meble super jakosciowo. Montaz i dostawa bardzo sprawne. Ja na pewno wroce :)


Stół Biesiadny ST11

29-05-2018
Opinia pozytywnaBartek

Super ! Wszystko bez zarzutu, mebelki i filce dostarczone błyskawicznie. Mega pozytyw !


Zestaw ZT191

28-05-2018
Opinia pozytywnaMarcelina

To już kolejne zamówienie i ponownie szczerze polecam, szybka i fachowa realizacja zlecenia, jakość produktów na wysokim poziomie


Stół ST13

28-05-2018
Opinia pozytywnaJoanna

Przepiękna jakość wykonania stołu, stół się nie chwieje. WYbrałam wybarwienie orzech i jestem bardzo zadowolona :)


Zestaw ZT167

28-05-2018
Opinia pozytywnaewa G

Zamówione próbki przyszły błyskawicznie. Bardzo dobre wykonanie :) polecam


Stół rozkładany Mini-Maxi

27-05-2018
Opinia pozytywnapiotr

wszystko ok


Zestaw ZT2

24-05-2018
Opinia pozytywnapatrycja

Długo nie umiałam znaleźć odpowiedniego zestawu. Na szczęście w koncu mi się to udało. Polecam ;)


Zestaw ZT153

24-05-2018
Opinia pozytywnakamil

Wszystko zgodne z opisem. Szybki czas realizacji, polecam


Krzesło drewniane KB1

22-05-2018
Opinia pozytywnaKacper

wszystko zgodne z zapewnieniami Pań z biura, polecam Panie naprawdę potrafią doradzić


Zestaw ZT125

22-05-2018
Opinia pozytywnaPiotr

Dziękuję za dostawę - przepiękny zestaw i solidny polecam każdemu


Stół Biesiadny ST11

22-05-2018
Opinia pozytywna

Wszystko w jak najlepszym porządku. Sprawna obłsuga, meble dobrej jakości.


Zestaw ZT157

22-05-2018
Opinia pozytywnaIwona

Polecam


Krzesło drewniane MT1

15-05-2018
Opinia pozytywnaewa

krzesełka są przepiękne wybrałam wybarwienie wenge i tapicerke imperia 6 jestem bardzo zadowolona


Zestaw ZT221

14-05-2018
Opinia pozytywnaArek

Plus za pozytywne nastawienie do klienta, rzetelne doradztwo jak najbardziej polecam


Krzesło drewniane RM1 białe

12-05-2018
Opinia pozytywnaAnna

krzesełka są przepiękne i polecam każdemu :)


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

11-05-2018
Opinia pozytywnaAnna

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w firmie :)


Zestaw ZT60

11-05-2018
Opinia pozytywnaIgor

wszystko spranwnie i na czas meble naprawde wysokiej jakosci. Polecam


Krzesło drewniane AL1

06-05-2018
Opinia pozytywnajacek

śliczne krzesełka przede wszystkim solidne


Zestaw ZT34

05-05-2018
Opinia pozytywnaJacek

wszystko zgodne z obietnicami daje 10 / 10


Krzesło tapicerowane CK5

04-05-2018
Opinia pozytywnaPatrycja

Krzesła nowoczesne ponadczasowe, super jestem mega zadowolona


Zestaw ZT104

27-04-2018
Opinia pozytywnaPatrycja

polecam


Zestaw ZT155

24-04-2018
Opinia pozytywnaOla

Piękne mebelki polecam każdemu


Krzesło drewniane PR1

17-04-2018
Opinia pozytywnaPiotr

Piękne krzesła, serdecznie polecam


Zestaw ZT81

15-04-2018
Opinia pozytywnaMalwina

Polecam


Krzesło drewniane RM1

12-04-2018
Opinia pozytywnapiotr

Miły i fachowy kontakt wszystko zgodne z zamówieniem ,wysyłka szybka profesjonalna obsługa polecam na 1oo%


Zestaw ZT191

04-04-2018
Opinia neutralnapatryk

wszystko jak najbardziej ok, troche drogo


Krzesło drewniane PR1

04-04-2018
Opinia pozytywnaKarol

Polecam krzesełka - są idealne, ponadczasowe :-) szybka obsługa za co wielki PLUS


Zestaw ZT166

04-04-2018
Opinia pozytywnaMaria

Szybka dostawa miły kontakt z obsługą firmy polecam


Zestaw ZT75

04-04-2018
Opinia pozytywnaMarta

Jestem bardzo zadowolona, zamawiałam osobiście


Krzesło drewniane PR1

02-04-2018
Opinia pozytywnaAnna

Polecam każdemu zakup krzesełek, są świetne :-)


Zestaw ZT218 (krzesła dębowe)

29-03-2018
Opinia pozytywnaEdyta

Bardzo ładny stół i krzesła, miła obsługa polecam


Krzesło drewniane NC1

27-03-2018
Opinia pozytywnawiesław

wszystko zgodne z opisem polecam


Zestaw ZT149

26-03-2018
Opinia pozytywnaArek

Zestaw idealnie pasujący do naszego salonu, wybraliśmy orzech i lucca16 jesteśmy bardzo zadowoleni polecamy Arek z żoną Warszawa


Stół ST4A biały

18-03-2018
Opinia pozytywnaola

jestem bardzo zadowolona z zakupu


Krzesło drewniane AZ1

12-03-2018
Opinia pozytywnaKarolina H

Polecam :)


Stół ST13

12-03-2018
Opinia pozytywnaLeszek1234

Jestem bardzo zadowolony i szczerze polecam każdemu :)


Krzesło drewniane PR1

06-03-2018
Opinia pozytywnaAlicja

Bardzo dobry kontakt z firmą w trakcie całego zamówienia zdecydowanie polecam bo meble naprawde wysokiej jakości


Krzesło pikowane

05-03-2018
Opinia pozytywnaMartyna

Jestem bardzo zadowolona z usług świadczących przez firmę POLECAM


Krzesła drewniane AX1

03-03-2018
Opinia pozytywnaMARTYNA

Wszystko OK POLECAM


Zestaw ZT151

03-03-2018
Opinia pozytywnaKrzysztof

Szybki czas realizacji - zamówiłem 10 zestawów do restauracji, meble godne polecenia, kontakt z firmą oceniam 5/5


Stół ST2

03-03-2018
Opinia pozytywnaMARCIN

WSZYSTKO OK POLECAM


Krzesło drewniane AZ1

03-03-2018
Opinia pozytywnaedyta

krzesełka idealnie komponują sie z moją jadalnia, polecam


Zestaw ZT221

03-03-2018
Opinia pozytywnaryszrd

bardzo dobre meble, lepsze niz brw i inne dziadostwa, daje 5/5


Krzesło tapicerowane CK5

27-02-2018
Opinia pozytywnaIza

krzesła są super, wygodne , solidne, stylowa tapicerka :)


Zestaw ZT105

25-02-2018
Opinia pozytywnawiesław Górzyskowo

Jak zwykle wszystko jak należy serdeczne polecam


Stół ST17

22-02-2018
Opinia pozytywnaMagdalena

Błyskawiczna obsługa.. Zdecydowanie polecam.


Zestaw ZT191

13-02-2018
Opinia pozytywnaryszard

Wszystko jest tak jak w opisie i w komplecie! Super jak za taką cenę!


Zestaw ZT102

12-02-2018
Opinia neutralnaMariusz

wszystko okk choc trochę się naczekałem na nie


Krzesło pikowane z kołatką

12-02-2018
Opinia pozytywnaWiktor

Polecam każdemu krzesła wygodnie


Zestaw ZT34

12-02-2018
Opinia pozytywnamarek1234

wszystko super, dostawa na czas jestem mega zadowolony i przychylam się do opinii


Zestaw ZT89

11-02-2018
Opinia pozytywnaJustyna

zestaw przyszedł do mnie już po tygodniu od daty złożenia zamówienia - zdecydowanie polecam


Stół ST3

02-02-2018
Opinia neutralnaPAULINA1234

Duży mocny i stabilny stół. Cena trochę odstrasza. Póki co jestem zadowolona


Stół okrągły Ludwik

26-01-2018
Opinia pozytywnaPaulina

Polecam sprzedawcę, bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą , stół z krzesłami bardzo ładny. polecam


Stół ST6 biały

25-01-2018
Opinia pozytywnaMARTUSIA123

Długo sie wahałam czy zamówić meble przez internet, ale było warto. Piękny stół, obsługa sklepu ok


Stół ST6 - okrągły

13-01-2018
Opinia pozytywnapaulina

Jestem zadowolona transakcja przebiegła pozytywnie, czas realizacji krótki, kontakt ok.


Stół ST13

20-12-2017
Opinia pozytywna

stół przepiękny obsługa rewelacja. mili Panowie :))


Krzesło pikowane z kołatką

18-12-2017
Opinia pozytywnaKacper

wszystko OK najważniejsze, że żonie się podobają


Zestaw ZT149

15-12-2017
Opinia pozytywna

zestaw jest przecudny :)


Stół rozkładany Mini-Maxi

12-12-2017
Opinia pozytywnaJustyna

Dobry kontakt ze sklepem. Otrzymałam niezbędne informacje od pani niezwłocznie. Wszystko odbyło się bezbłędnie.


Krzesło drewniane KB12

12-12-2017
Opinia pozytywnaPiotr

Krzesło bardzo wygodne


Zestaw ZT94

10-12-2017
Opinia pozytywnaedyta

Zestaw idealny do salonu ! :) Stół i krzesła są solidne, bardzo miła obsługa w sklepie. Dziękuję za zakupy daje 5/5


Zestaw ZT70

04-12-2017
Opinia pozytywnatymoteusz

bardzo ładne i przede wszystkim solidne


Krzesło drewniane RM1

30-11-2017
Opinia pozytywnapaweł w-wa

wszystko ok polecam


Zestaw ZT105

20-11-2017
Opinia pozytywnamarcelina

Zamówiłam 15 zestawów, solidna jakość wykonania, bardzo miła obsługa w sklepie, szybki czas realizacji. Meble są przepiękne.


Stół okrągły Ludwik

15-11-2017
Opinia pozytywnamirka

Stół przepiękny polecam :)


Stół ST6 biały

15-11-2017
Opinia pozytywnaMaria

Zamówiłam 10 stołów, szczerze polecam solidna jakość wykonania


Zestaw ZT166

06-11-2017
Opinia pozytywnaKrystian

Zestaw przepiękny - polecam


Stół ST17

05-11-2017
Opinia pozytywnagrzegorz W

polecam w 100% . stol przepiekny. bardzo szybka dostawa. nie mam nic do zarzucenia. MEGA POZYTYW


Stół ST1

27-10-2017
Opinia pozytywnaagata

stół jest przepiękny, idealnie nadaje się do salonu i do kuchni, polecamy firmę kontakt super i miła obsługa


Zestaw ZT153

11-10-2017
Opinia pozytywnaOla G

Zestaw jest przepiękny :) Jest bardzo zadowolona z usług firmy :) Pozdrawiam Ola G


Krzesło drewniane AX1 białe

10-10-2017
Opinia pozytywna

Przepiękna biel, krzesełka są prześliczne. Dziękuję za miłą współprace


Zestaw ZT2

10-10-2017
Opinia pozytywnaMiłosz

Bardzo podoba Nam się zestaw idealnie pasuje do naszego wystroju w salonie. Polecam każdemu miła obsługa szybki czas realizacji. Brak uwag daje 10/10


Krzesło tapicerowane CK5

10-10-2017
Opinia pozytywnaWiktoria

Calosc zamowienia bez zarzutu, wysoka jakosc, polecam.


Zestaw ZT218 (krzesła dębowe)

10-10-2017
Opinia pozytywnakarolina

zestaw prześliczny :)


Zestaw ZT157

10-10-2017
Opinia pozytywnaIga

Jestem bardzo zadowolona


Zestaw ZT44

10-10-2017
Opinia pozytywnaMarlena

wszystko bez zastrzeżeń - polecam


Krzesło drewniane KB1

02-10-2017
Opinia pozytywnakamil

krzesła rewelacja do tego miła obsługa :)


Zestaw ZT69

10-09-2017
Opinia pozytywnaMARCIN

jestem bardzo zadowolony polecam bo naprawdę meble warte ceny


Zestaw ZT75

10-09-2017
Opinia pozytywnaKrysia

polecam każdemu zestaw jest przepiękny


Zestaw ZT191

01-09-2017
Opinia pozytywnaiga

wszystko jak najbardziej OK miła obsługa


Stół ST3

01-09-2017
Opinia pozytywnaŻaneta G

profesjonalne podejście do klienta, szybka realizacja zamówienia mebelki warte zakupu pozdrawiam Żaneta G


Stół ST6 - okrągły

11-08-2017
Opinia pozytywnaKamil

Przepiękna jakość wykonania stołu. Wszystko ok, daje 5/5


Stół ST2 biały

09-08-2017
Opinia pozytywnamarcelina

stół bardzo solidnie wykonany piękna biel, a słoje dodają jeszcze lepszego uroku :) jestem pod wrażeniem, polecam każdemu


Zestaw ZT155

08-08-2017
Opinia pozytywnakonrad

dobra jakość perfekcyjna obsługa wszystko na plus


Stół ST5

08-08-2017
Opinia pozytywnaola

polecam każdemu stół, wybrałam wybarwienie orzech i jestem bardzo zadowolona


Krzesło drewniane NC1

08-08-2017
Opinia pozytywnaKarolina

Jestem bardzo zadowolona jakością i szybkością realizacji zamówienia, pomimo tego, iż czas realizacji miał być 21dni to prosiłam, aby przyspieszyć zamówienia (nagła sytuacja) i tak się stało ;-) Zamówienie dostało w przeciągu 7 dni ;) Dziękuję bardzo! WSZYSTKO SPRAWNIE I BARDZO SZYBKO! POLECAM !!!


Stół ST10

11-07-2017
Opinia pozytywnaanna

wszystko ok, polecam


Zestaw ZT202

07-07-2017
Opinia pozytywnaIwona

Rewelacyjne mebelki, pięknie się prezentują w rzeczywistości jeszcze ładniejsze niż w internecie.


Krzesło drewniane NL1

07-07-2017
Opinia pozytywnaALicja

Krzesło wygodne, solidna jakość wykonania, POLECAM


Zestaw ZT60

04-07-2017
Opinia pozytywnaKrzysztof

zdecydowanie polecam


Zestaw ZT148

03-07-2017
Opinia pozytywnaIlona

jesteśmy z mężem bardzo zadowoleni


Zestaw ZT34

03-07-2017
Opinia pozytywnakrysia

polecam


Zestaw ZT122

28-06-2017
Opinia pozytywnaMarek

wszystko OK polecam


Zestaw ZT3

28-06-2017
Opinia pozytywnaGrzegorz

wszystko OK - daje 5/5


Zestaw ZT89

28-06-2017
Opinia pozytywnaiga1234

polecam :-)


Krzesło drewniane FL1

28-06-2017
Opinia pozytywnaIgor

Bardzo dobra i sprawna firma


Krzesło drewniane AL1 białe

19-06-2017
Opinia pozytywnaLeszek

Sprzedawca godny polecenie. Realizacja zamówienia błyskawiczna, towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem, miła obsługa.. Wszystko SUPER


Stół ST8

18-06-2017
Opinia pozytywnaMartyna

Świetny stół - jestem bardzo zadowolona :-)


Stół ST4A

18-06-2017
Opinia pozytywnamartyna

świetny stół - idealnie pasuje do mojej jadali, szczerze polecam


Zestaw ZT153

17-06-2017
Opinia neutralnadamian

wszystko Ok, choć zestaw mógłby być tańszy


Stół ST5

14-06-2017
Opinia pozytywnamartyna

Szybka dostawa. Miły kontakt ze sprzedającym. Meble wysokiej jakości. Polecam wszystkim!


Stół ST17

14-06-2017
Opinia pozytywnaEwa

polecam stół piękny i solidny


Krzesła drewniane AX1

14-06-2017
Opinia pozytywnapati123

Krzesełka mega wygodne! Szerokie siedzisko i wyprofilowane oparcie to strzał w 10! Moje zakupy oceniam 5/5 pozdrawiam serdecznie


Krzesło tapicerowane Ludwik Chesterfield

11-06-2017
Opinia pozytywnaKrystian

Zamówienie zrealizowane zgodnie z parametrami i w bardzo szybkim czasie.


Zestaw ZT106

11-06-2017
Opinia pozytywnamariola

rzetelne doradztwo, szybki czas realizacji :) Polecam każdemu


Krzesło dębowe MT1

09-06-2017
Opinia pozytywnaLeszek

Sprzedawca godny polecenie. Realizacja zamówienia błyskawiczna, towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem, miła obsługa.. Wszystko SUPER


Stół ST1

03-06-2017
Opinia pozytywnaDawid

wszystko OK polecam


Krzesła drewniane AX1

30-05-2017
Opinia pozytywnaLeszek

krzesła solidne , polecam


Zestaw ZT104

29-05-2017
Opinia pozytywnaMarcelina

Polecam


Zestaw ZT151

29-05-2017
Opinia pozytywnaMarek W

Wszystko bez zarzutu, polecam zarówno sklep internetowy jak i wizytę ekspozycji:)


Zestaw ZT226

28-05-2017
Opinia pozytywnaKrystian

To już 3 zakup w tym sklepie, Jak zwykle jestem zadowolony Meble naprawde wysokiej jakość i przede wszystkim solidne Polecam


Zestaw ZT203

27-05-2017
Opinia pozytywnamateusz

stół jak i krzesła solidnie wykonane, profesjonalne doradztwo polecam każdemu!


Krzesło drewniane Chesterfield 2

27-05-2017
Opinia pozytywnaagata

Krzesła o wiele lepsze niż z Ikei są solidne profesjonalna obsługa jak najbardziej polecam


Stół Biesiadny ST11

27-05-2017
Opinia pozytywnaJadzia

Stół właśnie do mnie dotarł, solidna jakość wykonania miła obsługa czas realizacji szybszy niż był przewidziany POLECAM :)


Krzesła drewniane AX1

27-05-2017
Opinia pozytywnaKrzysiu

Wszystko ok, polecam


Krzesło drewniane AL1

24-05-2017
Opinia pozytywnawiktor

Jestem bardzo zakontasktdowolony z usług świadczonych przez firmę. Szybki i profesjonalny kontakt.


Krzesło dębowe AL1

24-05-2017
Opinia pozytywnaagnieszka

Towar zgodny z opisem, dobry kontakt profesjonalna obsługa i doradztwo.Polecam!


Zestaw ZT6

05-05-2017
Opinia pozytywnaKRZYSIEK

szybka dostawa


Zestaw ZT35

22-04-2017
Opinia pozytywnaIwona

Jestem bardzo zadowolona z usług pozdrawiam Iwona Warszawa


Zestaw ZT81

18-04-2017
Opinia pozytywnaPaulina

Zamówiłam 3 zestawy i jestem pod ogromnym wrażeniem - wszystko tak jak opisane pozdrawiam


Stół ST16

18-04-2017
Opinia pozytywnaMarek

Wszystko OK polecam


Zestaw ZT43

15-04-2017
Opinia pozytywnaIwona

zestaw przepiękny - wszystko na czas, zdecydowanie polecam


Zestaw ZT221

14-04-2017
Opinia pozytywna

bardzo dobry kontakt z firmą polecam :)


Krzesło drewniane AS1

10-04-2017
Opinia pozytywnamalwina

Krzesełka prześliczne , obsługa miła czego chcieć więcej. Polecam


Zestaw ZT167

05-04-2017
Opinia pozytywnaania i robert

zestaw naprawdę solidny, piękne mebelki wybraliśmy wybarwienie wenge, jest przecudowny :)


Stół rozkładany X

04-04-2017
Opinia pozytywnaMateusz

wszystko OK


Krzesło drewniane PR1

22-03-2017
Opinia pozytywnaedyta

Szybka realizacja zamówienia. Przede wszystkim towar był odpowiednio spakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem transportowym. Bardzo dobry kontakt z pracownikami firmy


Krzesło drewniane KB6

18-03-2017
Opinia pozytywnaMarek

Polecam wszystkim krzesło jest super i wygodnie się na nim siedzi


Krzesło drewniane AZ1

13-03-2017
Opinia pozytywnamalwina

wszystko na plus szybka dostawa miła obsługa polecam


Zestaw ZT102

12-03-2017
Opinia pozytywnaKrystian

Bardzo dziękujemy za miłą obsługę. Meble są solidne, wysoka jakość wykonania. Polecam


Zestaw ZT125

11-03-2017
Opinia pozytywnaedyta

mebelki są przepiękne bardzo Nam sie podobają :)


Zestaw ZT162

03-03-2017
Opinia pozytywnaEwa

Polecam każdemu mebelki są przepiękne


Zestaw ZT64

12-02-2017
Opinia pozytywnapatryk

wszystko OK polecam


Krzesło drewniane AL1 białe

13-12-2016
Opinia pozytywnakamil

Krzesła bardzo piękne, solidna jakość wykonania. Zamówiliśmy z żoną wybarwienie orzech i jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecamy zakup w tym sklepie bo obsługa naprawdę bardzo miła rzetelnie odpowiada na pytania.


Stół ST10

11-12-2016
Opinia pozytywnaanna

Stół jest taki jak sobie wymarzyłam, czekałam dwa tygodnie. Bardzo mili Panowie i miła obsługa w sklepie. Pozdrawiam serdecznie anna szczecin


Stół ST6 - okrągły

11-12-2016
Opinia pozytywnaAnna

Przepiękny stół. Szybki czas realizacji :)


Zestaw ZT70

22-11-2016
Opinia pozytywnaBogusia Szczecin

Daję pozytywny komentarz za miłą obsługę i szybki czas realizacji


Zestaw ZT125

12-10-2016
Opinia pozytywna

Zestaw mebli jest przepiękne, idealnie pasuje do mojego wnętrza :) Pozdrawiam wszystkich pracowników firmy.


Zestaw ZT166

21-09-2016
Opinia pozytywnaMonika

zestaw bardzo gustowny, krzesła wygodne dostawa szybka i bezproblemowa


Zestaw ZT148

21-09-2016
Opinia pozytywnaIrena

witam Państwa zestaw jest przepiękny, krzesła tak jak myślałam bardzo wygodne bede Państwa polecać


Zestaw ZT129

21-09-2016
Opinia pozytywnaAlicja

Solidna firma dostawa bezproblemowa polecam


Zestaw ZT122

21-09-2016
Opinia pozytywnaDagmara

Witam, krzesła otrzymaliśmy wcześniej niż można było się spodziewać sa faktycznie bardzo ładne pasuja idealnie do mojej jadalni. Polecam


Zestaw ZT116

21-09-2016
Opinia pozytywnaJudyta

Chciałam podziękować Państwu za pomoc w doborze kolorów, próbki okazały się bardzo pomocne. Meble otrzymam w sobotę przedpołudniem. Panowie pomogli zmontować stół za co jestem bardzo im wdzięczna bo sama na pewno nie dała bym rady. Stół i krzesła są wspaniałe w rzeczywistości o wiele ładniejsze, jestem nimi zachwycona. Pozdrawiam


Zestaw ZT114

21-09-2016
Opinia pozytywnaMariusz

Szybka dostawa, meble na medal kontakt z firmą rewelacyjny polecam


Zestaw ZT107

21-09-2016
Opinia pozytywnaSylwia

witam Państwa meble odebrałam parę dni temu, krzesła w kolorze kasztan są przepiękne tak jak Panstwo zapewniali stół kolorystycznie nie odbiega od krzeseł. Chciałam również podziękować za dosłanie filców pod krzesła i za tak miłą i fachową obsługę. Pozdrawiam i życzę więcej zadowolonych klientów :)


Zestaw ZT101

21-09-2016
Opinia pozytywnaMati

szybka dostawa zestaw nie odbiega od prezentowanego na stronie


Zestaw Biesiadny MAX - stół od 160 do 360 cm

21-09-2016
Opinia pozytywnaJózef

Szanowni Państwo dziękuje za tak szybką realizacje. Zestaw został dostarczony o czasie. Meble są porządne wykonane z dbałością o każdy szczegół. Z Uszanowaniem J.F


Zestaw ZT155

21-09-2016
Opinia pozytywnaElżbieta

Produkt godny uwagi, krzesła nie tylko porządnie wykonane ale i stabilne. Dostawa bezproblemowa


Krzesło dębowe AL1

22-07-2016
Opinia pozytywnaBarbara

Piękne krzesła mocne dębowe, piękne usłojenie blatu. Zestaw tworzy klasyczny komplet. Czas oczekiwania nie taki długi. Firma godna zaufania polecam


Zestaw ZT100

22-07-2016
Opinia pozytywnaAnna

Bardzo funkcjonalne meble, krzesła klasyczne wygodne a cena przystępna polecam sprzedawce


Zestaw Biesiadny MAX - stół od 160 do 360 cm

22-07-2016
Opinia pozytywnaKsawery

Transakcja przebiegła pomyślenie polecam


Krzesło drewniane AL1 z podłokietnikiem

22-07-2016
Opinia pozytywnaWiesław

Dziękuje za wysłanie krzesła na szczęście dotarł w całości. Krzesło jest wygodne a podłokietniki stabilne pozdrawiam


Krzesło drewniane CP1

22-07-2016
Opinia pozytywnaKatarzyna

Krzesła sa jak najbardziej ok , wybarwienie pokrywa sie z próbka jaką otrzymałam. Stół bardzo łatwo się rozkłada do tego jest masywny i solidny. Polecam


Krzesło tapicerowane CK4 - zdobione

22-07-2016
Opinia pozytywnaAnna W

Cudowne krzesła do tego bardzo wygodne. Polecam


Stół okrągły Ludwik

22-07-2016
Opinia pozytywnaWłodek

Witam Państwa, stół który u Państwa zamówiłem okazał się nawet lepszy niż tego oczekiwałem. Pomimo tego że wkłady trzeba trzymać osobno stół nadal jest bardzo funkcjonalny. Mogę szczerze polecić go znajomym jak i Wasza firmę. Polecam


Zestaw ZT153

22-07-2016
Opinia pozytywnaJadwiga R

Witam, Dostawa zgodnie z wyznaczonym terminem. Zestaw bardzo ładny, wykonany ze starannością Kolor biały faktycznie jest kolorem białym z czego jestem bardzo zadowolona. Stół dobrze się prezentuje po mimo tak masywnych nóg. Kontakt z firma bezproblemowy Panowie którzy dostarczają meble pomocni i bardzo mili. pozdrawiam


Zestaw ZT151

22-07-2016
Opinia pozytywnaOlga

rewelacyjny zestaw, szybka dostawa polecam


Zestaw ZT122

22-07-2016
Opinia pozytywnaHania

Dzień Dobry, w ubiegły weekend otrzymałam zestaw za co bardzo dziękuje. Jestem bardzo zadowolona a w szczególności podoba mi sie faktura na blacie jest kapitalna. Na pewno skorzystam jeszcze kiedyś z Państwa oferty Pozdrawiam i życzę więcej zadowolonych klientów :)


Zestaw ZT170

22-07-2016
Opinia pozytywnaLorki

Witam. Wielkie podziękowania za dopasowanie terminu dostawy oraz za tak błyskawiczną dostawę. Meble sa jeszcze ładniejsze niż na fotkach w galerii. Krzesła wykonane ze starannością a oprócz tego są wygodne. Firma godna polecenia


Krzesło drewniane FL1

22-07-2016
Opinia pozytywnaTomasz

Krzesła godne polecenia, dostawa bezproblemowa kontakt ze sprzedawcą doskonały. polecam


Krzesło drewniane KB12

22-07-2016
Opinia pozytywnaPaweł

Solidna firma błyskawiczna dostawa polecam


Krzesło tapicerowane CK1

22-07-2016
Opinia pozytywnaTadeusz Romanowski

Szanowni Państwo, z przyjemnością piszę tą wiadomość ponieważ krzesła które otrzymaliśmy są bardzo wygodne. Jesteśmy z małżonką bardzo zadowoleni z jakości wykonania naszych krzeseł. Będziemy Państwa polecać znajomym z uszanowaniem Tadeusz Romanowski


Krzesła drewniane AX1

22-07-2016
Opinia pozytywnaMagda

Krzesło cudowne, wspaniale wykonane polecam sprzedawce


Zestaw ZT155

22-07-2016
Opinia pozytywnaZenon

Witam, Dziś otrzymaliśmy zestaw jesteśmy mile zaskoczeni jakością mebli. Wykonanie staranne, meble solidne. Dziękujemy za szybką dostawę, oraz miły kontakt z obsługa. pozdrawiam Zenon


Krzesło drewniane AL1

22-07-2016
Opinia pozytywnaJustyna i Tomek

Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanych krzeseł. Dostawa przebiegła bezproblemowo a obsługa sklepu na wysokim poziomie Polecam


Zestaw ZT23

04-07-2016
Opinia pozytywnaBartek

wszystko OK polecam


Zestaw ZT44

03-07-2016
Opinia pozytywnawaldek

wszystko OK polecam


Zestaw ZT75

28-06-2016
Opinia pozytywnaMarek

wszystko OK polecam


Zestaw ZT157

28-06-2016
Opinia pozytywnaMarek

wszystko OK polecam


Zestaw ZT43

28-06-2016
Opinia pozytywnaIrena

polecam każdemu zestaw


Zestaw ZT81

28-06-2016
Opinia pozytywnaJadzia

Polecam


Zestaw ZT35

28-06-2016
Opinia pozytywnaMarek

wszystko Ok polecam


Stół Biesiadny ST11

22-06-2016
Opinia pozytywnakrystyna

Zamówiłam stół w wybarwieniu orzech. Jest przepiękny, wszystko zgodne z obietnicami, czas realizacji wynosił dwa tygodnie. Bardzo miła obsługa w firmie i bardzo mili Panowie przywożący towar. Wszystko na plus! Polecam :) Krystyna Warszawa


Krzesło drewniane RM1

14-06-2016
Opinia pozytywnaPiotr

polecam


Zestaw ZT167

24-05-2016
Opinia pozytywnakarolina

zestaw przepiękny szybki czas realizacji, polecam


Zestaw ZT191

24-05-2016
Opinia pozytywnamiłosz

Z czystym sumieniem polecam. Obsługa na wysokim poziomie, fachowa porada, nawet najbardziej wymagający klient będzie zadowolony. A co najważniejsze stół wykonany solidnie z wysokiej jakości materiałów. Stół bardzo dobrze zabezpieczony, nie ma obaw,że cos sie uszkodzi w transporcie.


Zestaw ZT106

08-05-2016
Opinia pozytywnakrzysiu

Super firma. O wiele taniej niż w Ikei, BRW czy Agacie.


Zestaw ZT2

20-03-2016
Opinia pozytywnaBartosz

Transakcja przebiegła sprawnie. Super sklep. Obsługa bardzo pomocna.


Zestaw ZT127

15-03-2016
Opinia pozytywnaJadwiga

zestaw jest przepiękny, Panowie bardzo pomocni przyjechali pod inny adres bo nie było nikogo w domu, dziękuję za miłą współprace


Stół ST13

12-02-2016
Opinia pozytywnabartek

stół rewelacyjny świetny kontakt ze sprzedającym bardzo sprawnie szło skladanie stołu. POlecam


Stół ST6 biały

12-05-2015
Opinia pozytywnaaleksander

wszystko jak najbardziej ok polecam


Zestaw ZT105

08-01-2015
Opinia pozytywnaEwa

Wspaniałe meble. Solidne i pięknie się prezentują. Stół ciężki, masywny i porządny. Powyżęj moich oczekiwań. Kontakt i obsługa bardzo dobra. Polecam.


Stół ST3

07-01-2015
Opinia pozytywnaAnna

Pełen profesjonalizm towar bardzo dobrej jakości. Polecam


Krzesło drewniane MN1

30-12-2014
Opinia pozytywnaDariusz

Jestem w pełni zadowolony z zamówionego towaru i dostarczenia go w ustalonym czasie , dlatego domówiłem jeszcze dwa krzesła


Krzesło drewniane KB10

29-12-2014
Opinia pozytywnaRyszard

Jakosc mebli iobsługi bez zarzutów. Zapakowanie i transport równiez na wysokim poziomie.


Stół ST13

15-12-2014
Opinia pozytywnaGrażyna

Zamówiony stół w pełni spełnia moje oczekiwania. Rzecz można, że jest doskonały.


Zestaw ZT21

15-12-2014
Opinia pozytywnaWłodzimierz

Meble są znakomite, dostawa bez zarzutu, cala transakcja godna polecenia ...


Zestaw ZT23

15-12-2014
Opinia pozytywnaAnna

Meble zamówione z zupełnego przypadku, przypadkowo znaleziona strona w internecie, bardzo szybko otrzymałam próbki materiałów i dokonałam zamówienia, cena jak na zestaw 8 krzesłami wyśmienita! a meble jakościowo genialne! bardzo porządne, ciężkie krzesła i stół, żadne badziewne składaki, do zestawu dołączone samoprzylepne filce na nogi, co też jest świetnym pomysłem bo już nie trzeba ich dokupować. Meble ładne, solidnie wykonane, ozdoba jadalni. Dostawa w weekend, panowie pomogli bez żadnego problemu wnieść meble, nawet nie trzeba było ich o to prosić, to się chwali oby tak dalej! polecam każdej osobie, która sie zastanawia czy warto kupować przez internet, są uczciwi sprzedawcy i Wy jesteście na to dowodem! polecam z całą odpowiedzialnością!


Stół ST2 biały

15-12-2014
Opinia pozytywnaDorota

Stół solidny, jestem zadowolona


Zestaw ZT125

14-12-2014
Opinia pozytywnaMichał

Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Cieszę się, że trafiłem na batdom.pl


Zestaw ZT97

14-12-2014
Opinia pozytywnaJustyna

Polecam ten sklep. Szybka realizacja, przystępne ceny. Same meble - solidne i dobrze wykonane.


Zestaw ZT125

14-12-2014
Opinia pozytywnaJolanta

Polecam sklep. Przesyłka przywieziona jak należy. Dobra organizacja, meble dobrej jakości.


Zestaw ZT115

15-10-2014
Opinia pozytywnaAgnieszka

meble super, solidnie wykonane- jestem bardzo zadowolona z zakupu - polecam


Zestaw ZT156

15-10-2014
Opinia pozytywnaRadosław

Zamowienie zostalo szybko zrealizowane a meble spelnily moje oczekiwania szczerze moge polecic sprzedawce w tej cenie nie znajdzie sie lepszej jakosci


Zestaw ZT81

09-07-2014
Opinia pozytywnaMajeczka

Stoł i krzesła wyglądają solidnie i ładnie a to najważniejsze :)


Zestaw ZT144

09-07-2014
Opinia pozytywnaEdzia2019

błyskawiczna realizacja zamówienia, super solidne krzesła i stół, porzadnie zapakowane. naprawde FIRMA NA MEDAL!!!!!!! SZCZERZE POLECAM !


Stół ST10

01-07-2014
Opinia pozytywnawejlantf

Wszystko elegancko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt, dostawa co do godziny. Co najważniejsze produkt naprawdę wysokiej jakości. POLECAM!


Zestaw ZT75

21-06-2014
Opinia pozytywnawalecznych

Wszystko super, dobrze zapakowana przesyłka, czas realizacji wręcz zachwycający, towar super. krzesła pięknie uszyte, stół też robi super wrażenie. Piękny zestaw, super sprzedawca.


Stół ST7

16-06-2014
Opinia pozytywnaOlek S.

Wypas gites sweet malina i super zafoliowana paczka. Nic tylko polecać innym. A sam stół dokładnie taki, jak na fotkach.


Krzesło tapicerowane CK3

11-06-2014
Opinia pozytywnaMonika P.

Wziełam jak na zdjęciu w pełnej skórze. Efekt przeszedł moje oczekiwania, chociaż trochę sie obawiałam. Ostatecznie daję pozytyw i polecam.


Zestaw ZT167

11-06-2014
Opinia pozytywnaJurex sc

Kupiliśmy do nowej salki konferencyjnej dwa takie komplety, aby wykorzystać w różnych sytuacjach. Świetne wykonanie, powinny wytrzymać sporo spotkań. Krzesła zdecydowanie wygodne. Można brać w ciemno jak kogoś jeszcze zdjęcia nie przekonały.


Zestaw ZT166

11-06-2014
Opinia pozytywnaIza

Funkcjonalne, wygodne czegóż chcieć więcej? śmiało mogę to polecić.


Krzesło tapicerowane CK6

11-06-2014
Opinia pozytywnaAnia

Krzesła świetnie się prezentują w moim pokoju :) Co równie ważne są bardzo wygodne !


Krzesło drewniane SP1

10-06-2014
Opinia pozytywnamilka717

szybki czas realizacji,piekne krzeselka,polecam


Stół ST9

10-06-2014
Opinia pozytywnaTOMEK

Pozytyw. Stół ładnie wykonany klasyczny sprzedawca rzetelny. Bardzo szybko stół został dostarczony co bardzo mnie ucieszyło.


Stół ST3 biały

10-06-2014
Opinia pozytywnaKróL Julian

fajna obsługa transakcja przebiegła pozytywnie


Zestaw ZT118

09-06-2014
Opinia pozytywnaMichał W

Gorąco polecam ten zestaw! Krzesła są bardzo wygodne a zarazem solidne, darmowe próbki pomagają w doborze koloru drewna oraz tapicerki. Meble zostały dostarczane transportem firmowym w dogodnym terminie. Polecam tego sprzedawce!


Krzesło tapicerowane CK5

29-05-2014
Opinia pozytywnastrunia88

Duży pozytyw,towar zgodny z opisem,bardzo szybka przesyłka, żadnych problemów,gorąco polecam...


Krzesło drewniane FL1

26-05-2014
Opinia pozytywnaGumbas

Żonie się podobają, a ona ma zawsze rację :) Są wygodne, to na 100 %


Krzesło tapicerowane CK4 - zdobione

26-05-2014
Opinia pozytywnaGeniu

Wygodne i solidne zrobione krzesło. Rzecz warta polecenia.


Zestaw ZT114

22-05-2014
Opinia pozytywnaAneta Superczyńska

Zamówiony zestaw odebrałam wczoraj :) chciałam bardzo serdecznie podziękować Panom za wniesienie kompletu mebli i przeinstruowanie jak zmontować całość :) Zestaw prezentuje się świetnie i jest warty każdej wydanej złotówki :) Pozdrawiam ekipę salonu, zasłużony pozytyw :)


Zestaw ZT21

20-05-2014
Opinia pozytywnaAmelia M.

Transakcja przebiegła sprawnie a przede wszystkim bardzo szybko. Meble się pięknie prezentują w salonie. jestem bardzo zadowolona


Zestaw ZT70

20-05-2014
Opinia pozytywnaMichał14.77.

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry. Stół i krzesła super.


Zestaw ZT155

20-05-2014
Opinia pozytywnaKasieklip

Bardzo ładne i solidne mebelki:) Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. w 100%


Zestaw ZT21

19-05-2014
Opinia pozytywnaszafa8310

jak najbardziej polecam:) czas realizacji- niecale 2 tygodnie. stół i krzesła wykonane solidnie, wszytsko zgodnie z opisem.


Zestaw ZT162

15-05-2014
Opinia pozytywnaWaldek

Towar wygląda na solidny, zamówienie zrealizowane sprawnie. Mogę polecić.


Zestaw ZT147

15-05-2014
Opinia pozytywnaMaciej

Polecam ten zestaw, stół stabilny dobrze wykonany jak najbardziej daje pozytywną ocena. Nie było problemów z wniesieniem mebli. Szybka realizacja zamówienia


Zestaw ZT61

15-05-2014
Opinia pozytywnaAneta

Daje pozytywa :) niesamowite krzesła, nie było żadnych problemów szybka realizacja zamówienie


Zestaw ZT127

15-05-2014
Opinia pozytywnaAnia

Szybka realizacja zamówienia, stół dokładnie taki sam jak na fotografii. Łatwo się rozkłada jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru.


Krzesło drewniane AL1 białe

14-05-2014
Opinia pozytywnastereska2302

Wzorcowa transakcja.Szybka dostawa.Towar zgodny z opisem i zdjęciami.Dobrze zapakowany.Polecam sprzedającego i z przyjemnością wystawiam komentarz POZYTYWNY.


Zestaw ZT153

12-05-2014
Opinia pozytywnaduszek32

Stół i krzesła cudowne, dopieszczony każdy detal :) , wygodne i solidne. Czas oczekiwania dużo krótszy niż w opisie. Bardzo dziekuję i pozdrawiam.


Stół ST5

09-05-2014
Opinia pozytywnaOlaf

Bardzo fajny, funkcjonalny stół. Śmiało mogę polecić.


Zestaw ZT133

30-04-2014
Opinia pozytywnaMatthia

Wszystko super. Meble piękne, bardzo solidne, warte swojej ceny. Świetny kontakt i bezproblemowa dostawa. Gorąco polecam!


Zestaw ZT115

29-04-2014
Opinia pozytywnazbych25

Towar ok- Transakcja przebiegła pomyślenie.


Zestaw ZT122

29-04-2014
Opinia pozytywnaAlicjakos

Mebelki pierwsza klasa-jestem bardzo zadowolona z jakości i obsługi. polecam


Zestaw ZT102

28-04-2014
Opinia pozytywnaMartaL78

Pełen profesjonalizm, miła obsługa, rewelacyjny kontakt, próbki przesłane błyskawicznie. Stół z krzesłami piękny, bardzo dobra jakość, dobrze zabezpieczony. Towar jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach. ZDECYDOWANIE POLECAM :)


Zestaw ZT147

27-04-2014
Opinia pozytywnaadamos

Gorąco polecam ten zestaw! Idealny dla dużej rodziny, stosunek jakości do ceny jak najbardziej na + kontakt na najwyższym poziomie, darmowe próbki drewna i materiału pomagają wybrać mebel pasujące do wnętrza jeszcze raz gorąco polecam!


Zestaw ZT34

24-04-2014
Opinia pozytywnaJarosław Bozłowski

Zestaw kupowałem w listopadzie z nadzieją na dostawę na święta. Udało się. Meble są bardzo solidne, fachowo wykonane. Odpowiada mi "krój" stołu i jego kubatura. Zestaw w rzeczywistości znacznie lepiej się prezentuje niż na zdjęciach. Rozkładanie stołu nie sprawia najmniejszych kłopotów. Dziękuję i pozdrawiam! JB


Zestaw ZT157

24-04-2014
Opinia pozytywnamarcel007

Meblelki zgodne z opisem, szybki czas realizacji i świetny kontakt. Zapewne jeszcze skorzystam i będe polecać


Stół ST3

24-04-2014
Opinia pozytywnaalicjjja25

stół bardzo masywny i ładnie wykonany. Dodatkowo bardzo mili panowie którzy przywieźli stół. opinia nie może byc inna. polecam


Krzesło tapicerowane CK1

24-04-2014
Opinia pozytywnasodka21

Za tą cene byłam mile zaskoczona jakościa:)


Zestaw ZT106

24-04-2014
Opinia pozytywnaWentyl

Pomimo pewnych problemów obsługa stanęła na wysokości zadania. Jestem więc zadowolony a same meble też niczego sobie. Szczególnie krzesła.


Stół ST2 biały

23-04-2014
Opinia pozytywna::R3MiK::

Dowieźli cały i opakowany w bąble, to plus. Drugi plus to zamawianie w dwóch kolorach, mogłem wziąść blat inny niż biały, jak zadzwonicie to da się tak ustalić. Trzeci plusik bym postawił za spoko kontakt przez telefon.


Krzesło drewniane BR1

23-04-2014
Opinia pozytywnaMarekPater

Jeden z pokoi stroiłem na styl azjatycki a to krzesło na zdjęciach przypominało mi trochę klimaty z domów na filmach samurajskich. Obawiałem sie tylko czy przetrzyma szaleństwa mojej dwójki dzieci. Na razie po kilku tygodniach jest świetnie, nic się nie rozkleja ani nie rozchodzi pomimo bujania się na nich i ciągania po całym pokoju. Szczerze polecam i jeszcze raz dzięki za wniesienie!


Zestaw ZT147

22-04-2014
Opinia pozytywnaMirek75

Stół rewelacja! Funkcjonalny, dobrze wykonany i bardzo stabilny, pomieści nawet 18 osób. Krzesła wygodne, solidne... zestaw godny polecenia.


Zestaw ZT93

19-04-2014
Opinia pozytywnadzepcio22

pełen profesjonalizm, szybka realizacja, miła i rzetelna obsługa, pozdrawiam


Stół ST4A biały

17-04-2014
Opinia pozytywnaJustyna

Przemiła obsługa. Stół dotarl bardzo szybko, tak jak mi obiecano w sam raz na święta! Bardzo ładnie wykonany, solidny masywny podoba mi się. Rozkladanie stolu jest intuicyjne. Narazie jestem zadowolona. J.


Zestaw ZT94

13-04-2014
Opinia pozytywnaeweliniczita

Wyjątkowo polecam wszystkim zakupy w tym sklepie. Bardzo dobry kontakt, miła pomocna obsługa. Pomimo problemów po stronie klienta, wszystko załatwione bardzo szybko i profesjonalnie. Meble bardzo ładne. POLECAM!!!!


Zestaw ZT3

07-04-2014
Opinia pozytywnaGoska0206

Z przyjemnością wystawiam 100% zasłużony komentarz!!! Wzorowa transakcja, szybka wysyłka i super kontakt!! Towar zgodny z opisem, stół bardzo ładny i solidnie wykonany. Panowie z transportu przemili. polecamy!!!!


Stół ST4A

07-04-2014
Opinia pozytywnakw_asia

Świetny kontakt ze sprzedawcą. Szybka realizacja. Towar wysokiej jakości, dobre wykończenie za przyzwoitą cenę. Gorąco polecam.


Zestaw ZT161

03-04-2014
Opinia pozytywnaArnenski

Stół i krzesła w bardzo wysokim standardzie, tak jak widać na zdjęciach. Szybka i pomocna obsługa, od momentu zamówienia do przywiezienia mebli. Polecam w 100%.


Stół ST12 - okrągły z prostymi nogami

28-03-2014
Opinia pozytywnaSniadyy

Były tam jakieś problemy logistyczne, ale wszystko od strzała rozwiązane w ekspresowym tempie.


Krzesło drewniane KB13

13-03-2014
Opinia pozytywnaryby991

Krzesła piękne jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie POLECAM!!!!!!


Zestaw ZT2

08-03-2014
Opinia pozytywnakotecek82

Gorąco polecam stół i krzesła są śliczne. Naprawdę warto!


Zestaw ZT148

08-03-2014
Opinia pozytywnamrsMichael

REWELACJA!!!!! Wykonanie, kontakt,obsługa, zmiana zamówienia- bez problemu!!! Realizacja - bardzo szybka,stół i krzesła wykonane solidnie i starannie. Dostawa równie szybka,wszystko zapakowane bardzo dobrze. Polecam!!! :-)


Stół Biesiadny ST11

04-03-2014
Opinia pozytywnaRAFADAM

Szybki jak Kubica, solidny jak zamek na skale, godny polecenia sprzedawca! Pozdrawiam.


Zestaw ZT70

01-03-2014
Opinia pozytywnajanbak1

Szybka dostawa. Stół bardzo ładny i porządnie wykonany. Na razie się dobrze "sprawuje". Polecam.


Stół ST13

28-02-2014
Opinia pozytywnagonzik_82

Doskonały sprzedawca,obsługa i towar! Same pozytywy! Polecam gorąco!


Krzesła drewniane AX1

26-02-2014
Opinia pozytywnamooffie

Transakcja przebiegła pomyślnie. Krzesła są naprawdę wysokiej jakości. Ciężkie, solidne. Polecam.


Stół ST3

24-02-2014
Opinia pozytywnapala127

Stół po pewnych perypetiach z adresem odbioru dotarł do mnie. Bardzo wysoki standard wykonania mebla-zdecydowanie przerastający to co możemy trafić w sklepie "za rogiem". Nogi stołu to porządna bukowa klejonka w dębowym fornirze. Elegancki mebel.


Stół ST13

20-02-2014
Opinia pozytywnamonika18m9

Firma bardzo solidna. Stół miał być w ciągu 2-3 tygodni a trwało to niecałe dwa. Sprawna dostawa. Polecam


Krzesło drewniane PR1

16-02-2014
Opinia pozytywnahonorka5

Meble przepiękne! Starannie wykonane, takie jak na zdjęciach. Pełna i profesjonalna obsługa, włącznie z przesłaniem darmowych próbek wybarwień i tkanin. Gorąco polecam!


Stół ST6 - okrągły

01-02-2014
Opinia pozytywnawojcieszko84

Stół bardzo fajny, solidny. Transakcja przebiegła bezproblemowo. Kolor inny niż na stronie, dlatego każdemu Kupującemu polecam skorzystanie z opcji przesłania wzornika. Zdjęcia nie odzwierciedlą faktycznego koloru. Polecam


Krzesło drewniane AL1

19-01-2014
Opinia pozytywnaJ50

Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt. Oferowane przedmioty zgodne z opisem. Bardzo szybka realizacja. Gorąco polecam.


Zestaw ZT38

18-01-2014
Opinia pozytywnamartaklu

Wzorowa transakcja, śliczny zestaw, pięknie wykonany. Zasłużony pozytyw. Polecam wszystkim!


Zestaw ZT94

13-01-2014
Opinia pozytywnaPaluch.P

Stół i krzesła wykonane bardzo porządnie, dawno nie spotkałem się z tak solidnie wykonanymi meblami a zwłaszcza za tą cenę. Bardzo dobry kontakt i miła obsługa. Szczerze polecam!


Krzesło tapicerowane CK1

30-12-2013
Opinia pozytywnasurykatka1984

rewelacja pod kazdym względem,polecam


Zestaw ZT94

22-12-2013
Opinia pozytywnaiwi207

Piękne, solidne meble, towar zgodny z opisem, miły kontakt ze sprzedającym, bardzo polecam!


Zestaw ZT155

22-12-2013
Opinia pozytywnadiego_1985

REWELACJA Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Bardzo dobry kontakt, FIRMA solidna godna polecenia, zobaczymy tylko jak się będzie sprawował stół? POLECAM


Zestaw ZT70

15-12-2013
Opinia pozytywnaJaro7090

Szybka wysyłka, dobry kontakt, towar zgodny z opisem! POLECAM!


Zestaw ZT151

15-12-2013
Opinia pozytywnamczyzo17

Super!!! W rzeczywistości stół wygląda jeszcze lepiej. Jest bardzo solidny i stabilny, a kolor - wenge - bardzo ładny. Krzesła bardzo ładnie wykończone i chyba co ważniejsze bardzo wygodne. Dostawa w terminie, bardzo dobrze zabezpieczona. Polecam!!!


Zestaw ZT38

08-12-2013
Opinia pozytywnamarcin1982gw

Transakcja na 6+ Szybko i Sprawnie G-O-R-Ą-C-O P-O-L-E-C-A-M !!!


Krzesło drewniane AL1

02-12-2013
Opinia pozytywnaclari6

Super wykonanie. Stół i krzesła bardzo ładnie prezentują się w salonie. Transakcja jak najbardziej na plus


Stół ST6 - okrągły

02-12-2013
Opinia pozytywnaclari6

Super wykonanie. Stół i krzesła bardzo ładnie prezentują się w salonie. Transakcja jak najbardziej na plus


Zestaw ZT110

25-11-2013
Opinia pozytywnaPaulamia

Stół + 8 krzeseł przeszedł najśmielsze moje oczekiwania, jest cudownie wykonany solidny, porządny bardzo elegancki, projekt bardzo przemyślany, składane łatwo jak w Ikei, krzesła ciężkie, porządne, dobrze wykonane, jakość 1000% BARDZO BARDZO POLECAM


Zestaw ZT65

16-11-2013
Opinia pozytywnapati830830

Bardzo profesjonalne podejście do klienta rewelacyjny kontakt, miła obsługa, stół z krzesłami na najwyższym poziomie, polecam!


Krzesło drewniane PR1

08-11-2013
Opinia pozytywnaAgata_agi

Super kontakt ze sprzedającym, szybka realizacja zamówienia, krzesła prezentują się super, dobra jakość. Szczerze polecam!


Zestaw ZT148

05-11-2013
Opinia pozytywnaKarGrab1991

Transakcja na najwyższym poziomie.Śliczne mebelki,znakomity kontakt oraz szybka przesyłka.Polecam wszystkim rzetelnego sprzedawcę!


Zestaw ZT158

27-10-2013
Opinia pozytywnarowan_gda

Wykonanie stołu i krzeseł bardzo dobre. Bardzo uprzejmy kontakt telefoniczny. Mili panowie od transportu mebli. Sprzedający dokładają starań, aby spełnić indywidualne życzenia klienta. Gorąco polecam!


Zestaw ZT149

22-10-2013
Opinia pozytywnamada7

Bardzo mili panowie dostawcy, co tylko swiadczy o jakosci firmy. Stol i krzesla zapieraja dech. Serdecznie dziekuje.


Stół ST6 biały

20-10-2013
Opinia pozytywnaGODleS_S

Kupiłem chyba najpiękniejszy stół na świecie. Solidnie wykonany. bardzo polecam!!!


Zestaw ZT125

17-10-2013
Opinia pozytywnaKamaMi1

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam. Stół i krzesła wyglądają pięknie :)


Krzesło drewniane WN1

13-10-2013
Opinia pozytywnakrolik769

Polecam. Ładne i porządne krzesła


Zestaw ZT157

09-10-2013
Opinia pozytywnamiluncia10

Bardzo polecam, miła profesjonalna obsługa, stały kontakt i możliwość ustalenia wszystkich szczegółów, a co najważniejsze możliwość transportu z usługą wniesienia mebli, super profeska:-)))))


Krzesło tapicerowane BN1

09-09-2013
Opinia pozytywnaaguser

Szybka wysyłka. Wykonanie mebli z porządnych materiałów. Bardzo miła obsługa klienta. Dziękuję i Pozdrawiam.


Zestaw ZT127

07-09-2013
Opinia pozytywna24daniel

Transakcja przebiegła pomyślnie. Wszystko wręcz idealnie. Stół najwyższejj jakości, wraz z krzesłami prezentuje się fantastycznie. Miło, sparawnie, perfekcyjnie. Gorąco polecam zakupy u tak profesjonalnego sprzedawcy. 200% pozytyw :)


Krzesło drewniane AL1 białe

29-08-2013
Opinia pozytywnaryjaczek1986

Krzesła przepiękne!!!!!!!Szybka realizacja:)i bardzo dobre wykonanie:)Pozdrawiam


Stół ST2

09-08-2013
Opinia pozytywnamaryniarz23

Zgodność - LEPSZA NIŻ MYŚLAŁEM. Kontakt - REWELACYJNY. Czas - BŁYSKAWICZNIE. Po prostu gdyby mieli spożywczak... zakupy robiłbym właśnie u tego sprzedawcy . POLECAM WSZYSTKIM!!! Pozdrawiam


Zestaw ZT111

19-02-2012
Opinia pozytywnaagus941

Towar zgodny z opisem, świetny kontakt, Polecam.


19-02-2012
Opinia pozytywnaagnesmaz

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.


Krzesło dębowe MA1

18-02-2012
Opinia pozytywna5Margo

Krzesełka zgodne z opisem, miły kontakt, szybka przesyłka. Polecam tego sprzedawcę.


Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?


Nasza infolinia
52 320 01 16
pn-pt 8-18, sb 9-14 530 929 925 pn-pt 8-18, sb 9-14

Nie tylko w internecie


Nasze meble można obejrzeć w salonie ul. Drzewna 2, Lisi Ogon, 86-065 Łochowo
pn-pt 8-18, sb 9-14
Zobacz nasz konfigurator kolorów mebli!
Opinie klientów
Bardzo dobry!
4,9
667 opinii
Kanały płatności DotPay